fbpx

Samenwerking Stichting Careyn & Eager People!

19 augustus 2021

Gertia, Robin en René

Stichting Careyn is een zorginstelling en heeft als missie om excellente zorg te bieden voor haar bewoners.

Stichting Careyn heeft ruim 60 zorglocaties in Nederland. Gertia Dorrestijn en René Correlje zijn verantwoordelijk voor de facilitaire bedrijfsvoering voor de locaties in Utrecht.
De samenwerking tussen Stichting Careyn en Eager People bestaat al jaren en als twee organisaties werken we als één team samen! We zetten graag Gertia en René in het digitale zonnetje!

In Utrecht spreken wij Gertia en René op locatie Rosendaal. Wanneer het kopje koffie is ingeschonken, steekt de goedlachse Gertia direct van wal: “Wij zijn de oren en ogen voor alle facilitaire aspecten binnen elk gebouw. Moet er op facilitair gebied iets geregeld worden, dan doen wij dat. En dat doen we al jaren met heel veel plezier. Eager People is de vaste leverancier met hun facilitaire flexpool. Als we een facilitaire opdracht hebben of problemen in onze bezetting doen wij direct een beroep op Eager People en hun flexhelden”, aldus Gertia.

De samenwerking tussen Stichting Careyn en Eager People bestaat al een aantal jaar. Jaren geleden moest de voormalig facilitair manager een verhuizing realiseren en hij gunde de opdracht aan Eager People. ‘’Dat is toen zo uitstekend geregeld, dat Eager People vaste leverancier is geworden met de facilitaire flexpool. Sindsdien maken we wekelijks gebruik van de medewerkers uit de flexpool. Als we een facilitaire opdracht hebben of problemen in onze bezetting is een belletje of mail al voldoende en wordt het geregeld. Vooral voor interne verhuizingen en logistieke werkzaamheden maken we gebruik van de flexpool.

René vult aan: “De communicatielijnen zijn kort en dat is heel fijn. Daarnaast zijn de medewerkers altijd gemotiveerd en weten ze wat van hen verwacht wordt. Dat geeft ons vertrouwen. We zien en horen dat de flexmedewerkers verder kijken dan hun eigen taak én daarbij ook rekening houden met de specifieke zorgbehoefte van onze bewoners. Vanwege het maatschappelijke karakter van zowel Stichting Careyn als Eager People, passen we qua organisaties erg goed bij elkaar. Als twee organisaties werken we als één team samen. Teamwork makes the dream work.”

Uiteraard zijn wij ook trots op de jarenlange samenwerking met Stichting Careyn. Accountmanager Robin Somberg zegt hierover; ”De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Wij proberen zoveel mogelijk te ontzorgen met onze facilitaire mensen en planning. Samen met mijn collega Nick Janssen zetten we de juiste mensen in voor alle uiteenlopende opdrachten. Ik ben dankbaar voor de mooie en duurzame relatie die wij met Stichting Careyn hebben opgebouwd.

Heb jij een facilitair project en daar extra mensen voor nodig? Wij hebben ze!
De facilitaire flexpool bestaat uit gedreven, betrokken en slimme facilitaire medewerkers, die op afroep beschikbaar zijn voor operationeel facilitair werk. Of het nu gaat om een (interne)verhuizing, cable management, achterstallig onderhoud wegwerken, huismeesterschap of het invallen bij de receptie. Wij stropen graag onze mouwen op om jou te ontzorgen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, verzorgen wij de aansturing van het werk, transport, materialen en gereedschappen. Meer weten over onze facilitaire medewerkers? Klik dan hier.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.