fbpx

Samenwerking NUOVO Scholen & Eager People

21 juni 2021

Adviseur huisvesting

NUOVO Scholen is een overkoepelende organisatie waar verschillende middelbare scholen bij aangesloten zijn. Door corona moesten er op vele scholen luchtkwaliteitsmetingen uitgevoerd worden.

Er was dus extra mankracht nodig om dit te regelen. Hiervoor werd de hulp van Eager People ingeschakeld! Onze facilitaire flexpool bood uitkomst en konden Khari en de locaties snel helpen.

 

Deze samenwerking zijn wij aangegaan met Khari Veenink, adviseur huisvesting bij NUOVO. Het doel van de opdracht was om alle CO2-waarden inzichtelijk te krijgen en hierop te acteren. Er moest snel opgeschaald worden met mensen en werd er een beroep gedaan op onze facilitaire flexpool. Nadat het plan van aanpak met ons was gedeeld, verzorgden wij een complete project- en personeelsplanning. Dit verliep uitstekend en daardoor werd er ook een aanvullende opdracht verstrekt. Er werd aan ons gevraagd om óók de complete analyserapportages op te stellen van alle data.

Khari vertelt hierover;
‘’Het contact met Eager People is altijd goed en laagdrempelig. Alles gebeurt in overleg en iedere vraag wordt snel opgepakt. Eén van de krachten van Eager People is de flexibiliteit die zij bieden. Mocht er ineens een locatie bijkomen, dan hebben zij in een paar uur iemand geregeld. Daarnaast zijn de opgestelde rapportages kwalitatief van hoog niveau én worden altijd op tijd aangeleverd. Wij waarderen de samenwerking en gaan deze zeker nog lang doorzetten!

Deze opdracht begon in oktober en loopt nog steeds door. Wij zijn trots en dankbaar op de samenwerking met Khari en NUOVO scholen. Al ruim 5 jaar is er een mooie samenwerking, waaronder ook de ondersteuning in dit specifieke project.

Heb jij een facilitair project en daar extra mensen voor nodig? Wij hebben ze!
De facilitaire flexpool bestaat uit gedreven, betrokken en slimme facilitaire medewerkers, die op afroep beschikbaar zijn voor operationeel facilitair werk. Of het nu om een dagje gaat, of een langer lopende opdracht: alles is mogelijk. Wij stropen graag onze mouwen op om jou te ontzorgen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, verzorgen wij als het nodig is ook de aansturing van het werk, transport, materialen en gereedschappen.
Meer weten? Klik dan hier.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.