fbpx

Samenwerking Leger des Heils – Goodwill Centra Amsterdam & Eager People

15 mei 2023

Eager People en het Leger des Heils gaan al jaren terug. Leger des Heils W&G (Welzijn en Gezondheidszorg) heeft 7 verschillende afdelingen in Nederland. Goodwill Centra Amsterdam wordt ook wel GWCA genoemd. Er werken 1150 mensen in loondienst bij het Leger Des Heils Goodwill Centra Amsterdam. 

Leger des Heils bevindt zich tussen een zorgorganisatie en een hulporganisatie in. Naast haar werkzaamheden in begeleiding en ondersteuning van Amsterdammers die extra ondersteuning en hulp kunnen gebruiken, pakken ze ook ad hoc situaties op zoals de opvang en begeleiding van Oekraïense vluchtelingen. 

 

Eager People en Leger des Heils Amsterdam

Voor Goodwill Centra Amsterdam heeft Eager People naast standaard verhuizings- of montagewerkzaamheden onder andere ook een langdurig onderzoek uitgevoerd naar veiligheid bij diverse opvangcentra in Amsterdam waarbij we een plan hebben geschreven over hoe gevaarlijke schoonmaakmiddelen veilig opgeborgen kunnen worden.

Een collega van René Teamleider IT GWCA ontving van ons de beschikbaarheids mail en tipte René meteen. Het kantoor van Leger Des Heils Goodwill Centra Amsterdam gaat voor verbouwing en onderhoud namelijk tijdelijk verhuizen naar een andere locatie en kan bij de IT structuur wel wat extra facilitaire handen gebruiken. Op deze manier is onze flexheldin Oksana in eind februari gestart bij Het Leger des Heils Amsterdam.

 

Flexpool heldin Oksana en Leger des Heils Amsterdam

Is Oksana langer beschikbaar voor ons? Die vraag kregen wij onlangs vanuit Goodwill Centra Amsterdam. Superleuk om te horen dat zij zo blij worden van onze flexheldin. Oksana ondersteunde dus bij de diverse verhuiswerkzaamheden, maar ontplooide zich naar een vast onderdeel van het IT team. Ze ondersteunt René nu bij diverse IT administratie en IT vraagstukken, helpt medewerkers met vragen over de IT en ICT en helpt bij het opbouwen van nieuwe kantoorblokken op de tijdelijke nieuwe locatie. Daar waar Oksana eerst een paar weken aan de slag zou gaan, is ze nu inmiddels aan haar 4e maand begonnen op deze locatie met verlenging tot minstens augustus, heel tof!

 

Wat vindt René?

Wat René zeer bevalt aan werken met Eager People is de flexibiliteit, snelheid waarbij vragen worden opgepakt en de veelvuldigheid van de Eager People flexpool. De flexpool medewerkers denken met de opdrachtgevers mee, zijn hulpvaardig en zijn niet bang voor hard werken. Daarnaast wordt er ook veel lol gemaakt wat de samenwerking mooi kan omvatten. 

 

En wij dan?

Robin, commercieel manager bij Eager People beaamd Rene’s mening. We werken al lange tijd zeer prettig samen met het Leger Des Heils en staan graag voor het Goodwill Centra Amsterdam, maar ook afdelingen als Midden Nederland en Noord-West klaar met onze flexpool. Het geeft een extra goed gevoel wanneer je anderen kan helpen die dat nodig hebben en de resultaten van de werkzaamheden van de flexpool direct zichtbaar zijn. We hebben korte communicatielijnen en kunnen met het Leger Des Heils snel schakelen. Beide hebben dienstbaarheid en het ontzorgen van anderen hoog in het vaandel staan. 

 

Heb jij een facilitair project en daar extra mensen voor nodig? Wij hebben ze!

De facilitaire flexpool bestaat uit gedreven, betrokken en slimme facilitaire medewerkers, die op afroep beschikbaar zijn voor operationeel facilitair werk. Of het nu om een dagje gaat, of een langer lopende opdracht: alles is mogelijk. Wij stropen graag onze mouwen op om jou te ontzorgen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, verzorgen wij als het nodig is ook de aansturing van het werk, transport, materialen en gereedschappen. Meer weten of net als René onze beschikbaarheid mails ontvangen? Klik dan hier.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.