fbpx

Samenwerking Leef3.nu en Eager People

13 juni 2014

Leef3 en Eager People

Vanaf 15 april 2014 werkt Eager People samen met Leef3.nu. Dit is de serviceorganisatie van ouderenzorginstelling Beweging 3.0, een grote aanbieder van ouderenzorg en aanverwante diensten in Amersfoort en omstreken. Eager People gaat onder meer verhuishulp, computerhulp en klushulp leveren aan de leden van Leef 3.0. Met deze samenwerking kunnen de klanten van Beweging 3.0. nog prettiger wonen.

Beweging 3.0

Door de wijzigingen in het zorgstelsel blijven senioren steeds langer thuis wonen. Behalve zorg, hebben zij ook behoefte aan andere hulp aan huis. Leef3.nu, de ledenservice van Beweging 3.0 biedt een divers aanbod van diensten en producten op het gebied van gemak, gezond leven en ontspanning. In dit pakket wordt samengewerkt met leveranciers die aan een aantal kwaliteitseisen voldoet, zodat de leden van Beweging 3.0 goed geholpen kunnen worden.

Dankbaar

Voor Eager People is het werken voor senioren bekend terrein. Sinds 2008 hebben meer dan 7000 mensen gebruik gemaakt van de diensten van Eager People, waaronder ook veel ouderen. Juist vanwege de communicatieve vaardigheden van studenten is er altijd een leuke klik. Senioren vinden het leuk om jonge mensen over de vloer te krijgen en de studenten van Eager People vinden het dankbaar werk om mensen te helpen die hun klussen niet meer zelf kunnen. Behalve dat het samenwerken met jonge mensen prettig is, kan de inzet van studenten ook geld besparen.

Keukentrap

Computerhulp is één van de veelgevraagde diensten. Dat kan bijvoorbeeld het verwijderen van een virus zijn, maar ook het oplossen van problemen met een internetverbinding, het sneller maken van de PC, of het koppelen Iphone, Ipad en MacBook. De klushulp aan huis is populair omdat veel mensen die een dagje ouder zijn, niet meer zo graag op een keukentrap gaan staan om het plafond te witten of een lamp op te hangen. Verhuishulp is noodzakelijk als ouderen na hun periode thuis toch naar een verzorgingstehuis gaan verhuizen.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over de samenwerking of ook bij een serviceorganisatie werkt en wilt samenwerken met Eager People, neem dan contact op met Eager People via 030-2011762.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.