fbpx

Samenwerking Kindergarden & Eager People

11 februari 2022

Kindergarden is een kinderopvangorganisatie met 69 vestigingen in Nederland en onderdeel van het wereldwijde concern Bright Horizons. Kindergarden onderscheidt zich niet alleen door haar bevlogen medewerkers maar vooral dankzij haar doordachte pedagogische lesprogramma Wereldwijs dat zij op elke vestiging met groot enthousiasme uitdraagt. Jaarlijks groeit Kindergarden met minimaal 4 nieuwe vestigingen. Voor iedere locatie wordt er gekozen voor een uniforme inrichting die naast aantrekkelijk ook zeer duurzaam en circulair is. Eager People heeft in opdracht van Kindergarden de inhuizing van de oudste boerderij van Nederland verzorgd. Een mooie opdracht in een rijksmonument waar we ontzettend trots op zijn.

Eager People en Kindergarden
Halverwege 2021 werd Jamila Bou Chamach door een interne collega bij Kindergarden op Eager People gewezen. Robin Somberg van Eager People en Jamila Bou Chamach gingen met elkaar in gesprek en de klus werd doorgenomen. Er werd een goed team én een voorman geselecteerd om Kindergarden volledig te ontzorgen.  Kindergarden kon de handige handen van Eager People goed gebruiken om de inhuizing en montage in goede banen te leiden. Onze medewerkers van de Facilitaire Flexpool boden hierin de perfecte oplossing en stonden met een topteam klaar. Vele mini stoeltjes, tafels, hobbelpaarden, kapstokken, kasten en speelgoed hebben onze flexpoolhelden en -heldinnen in elkaar mogen zetten, geïnstalleerd en bevestigd. Inmiddels hebben we verschillende Kindergarden vestigingen al mogen ontzorgen met de services en diensten van onze Facilitaire Flexpool. 

Samenwerking Kindergarden & Eager People
Uitspraken Jamila

Jamila over het eerste contact: “Eager People bood ons de oplossing op het moment dat we met de handen in ons haar zaten voor de oplevering van een nieuwe grote locatie. Direct na het eerste contact kon er snel geschakeld worden. De flexpoolmedewerkers hebben aan één aanwijzing genoeg. Ze werken hard en hebben inmiddels met onze specifieke Kindergardenmeubels en -inrichting brede ervaring opgebouwd. Naast hun enthousiasme brengen ze ook een hele prettige en positieve sfeer op de werkvloer.”

Uitspraken Robin
Robin Somberg, accountmanager bij Eager People, beaamt deze prettige samenwerking. “De opdrachten worden helder geformuleerd. Onze flexpoolmedewerkers werken graag op opdrachten die wij voor Kindergarden mogen uitvoeren. Ik ben ontzettend trots en dankbaar voor voor deze duurzame samenwerking en kijk uit naar de mooie nieuwe locaties waar we weer aan de slag mogen gaan!’’ 

Heb jij een facilitair project en daar extra mensen voor nodig? Wij hebben ze!
De facilitaire flexpool bestaat uit gedreven, betrokken en slimme facilitaire medewerkers, die op afroep beschikbaar zijn voor operationeel facilitair werk. Of het nu om een dagje gaat, of een langer lopende opdracht: alles is mogelijk. Wij stropen graag onze mouwen op om jou te ontzorgen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, verzorgen wij als het nodig is ook de aansturing van het werk, transport, materialen en gereedschappen. Meer weten? Klik dan hier.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.