fbpx

Projectondersteuning bij de Wageningen University & Research

13 mei 2020

Het is medio november 2019, wanneer……..

de Wageningen University & Research ons benadert. Er staat een groot project op de planning, waarbij er 12.000 mailboxen verplaatst gaan worden naar Office365. Er is tijdelijk extra ondersteuning nodig om de gebruikers te begeleiden in hun nieuwe werkomgeving. Een project dat wij natuurlijk met beide handen aanpakken met de floorwalkers uit onze facilitaire flexpool! Binnen no time is er een compleet team samengesteld, de planning opgemaakt en loopt de opdracht nu soepel door.

Opdrachtgever Ellen van der Steen zegt hierover; ”Snel, flexibel en klantgericht, zo heb ik Eager People ervaren. Ons verzoek om vooral onze eigen WUR-studenten in te zetten werd meteen opgepakt door Ruben Westerhuis en de planning van Eager People. Nu staat er een compleet team klaar voor dit project. Binnen een week was alles geregeld”.

Accountmanager Ruben vult trots aan; ”Wij bieden de mogelijkheid om studenten van de WUR zelf deelgenoot te maken van dit project. Dit verhoogt de betrokkenheid van de studenten én gebruikers. Samen met mijn collega’s van planning ontzorgen we Ellen en de Wageningen University & Research in de support. De opdracht duurt nog ruim een kwartaal en het is ontzettend tof om dit te doen.”

De facilitaire flexpool van Eager People; een unieke dienst in Nederland!
Je hebt een facilitaire opdracht, maar géén mensen om dat te realiseren. Om jouw uitdaging tot een succes te maken heb je tijdelijk extra handen nodig. Extra power die jou komt helpen! Dan biedt onze facilitaire flexpool dé oplossing!
Onze facilitaire flexpool is een groep van gedreven, betrokken en slimme facilitaire medewerkers die op afroep beschikbaar zijn voor (adhoc) operationeel facilitair werk. Wij zijn regelaars die de mouwen opstropen om jou te helpen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, kunnen wij óók de inzet van materialen, gereedschappen, transportmiddelen en projectmanagement verzorgen.

 • Interne- en externe verhuizingen
 • Inrichtingen 1.5 meter kantooromgeving
 • Cable management / inrichten werkplekken
 • Receptionist(e)
 • Tijdelijke huismeester
 • Handyman diensten
 • Floorwalkers bij ingebruikname van nieuwe werkplekken
 • Projectondersteuning

Facilitaire medewerkers die meedenken
Wij verzorgen interne- en externe verhuizingen, doen cable management, richten werkplekken in, bouwen vergaderzalen om en doen bezettingsgraadmetingen. Wij zijn floorwalkers, die nieuwe gebruikers een warm welkom geven in hun nieuwe omgeving. We assisteren bij de catering, bedrijfsborrels of vallen in bij de receptie met onze representatieve en vriendelijke medewerkers. Kortom; overal waar je tijdelijke extra handen bij nodig hebt, dan is onze flexpool de ideale oplossing!

Welke toegevoegde waarde leveren wij;

 • Gedreven, gemotiveerde en zeer klantvriendelijke medewerkers;
 • Ervaren projectleiding; één mail of telefoontje en wij regelen de rest;
 • Flexibiliteit in medewerkers; makkelijk op- en afschalen;
 • Wij nemen operationeel werk uit handen en zorgen dat de uitdaging wordt opgelost;

 

Benieuwd wat Eager People voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.