fbpx

Onze projectleider New Business: de altijd nieuwsgierige Laura Voordouw

23 mei 2017

“Het leuke aan Eager People vind ik dat er niet wordt gekeken naar wat je gestudeerd hebt, maar naar wat je kunt.”

 

 

 

Naam: Laura Voordouw

Leeftijd: 27

Achtergrond: Kunstzinnige Therapie

In dienst sinds: februari 2017

Hoe ben je bij Eager People terecht gekomen?

Ik ben via Google op de site van Eager People terechtgekomen en heb toen gesolliciteerd naar de functie van projectleider. Omdat dit op 5 december was, besloot ik een gedicht van mijn motivatiebrief te maken. Ik werd bijna meteen gebeld door Dennis (red. vestigingsmanager in Utrecht) en we maakten een afspraak. Het klikte goed en ook met Gerhard (red. eigenaar/oprichter) kon ik het meteen goed vinden. We kwamen wel tot de conclusie dat een functie als projectleider New Business, waarbij het vooral gaat om het binnenhalen van nieuwe klanten, beter bij mij zou passen.

Waarom ben je bij Eager People gaan werken?

Het leek mij heel gaaf om voor een jong en groeiend bedrijf te gaan werken. Ik vind dat Eager People vanuit een mooie gedachte is ontstaan: het helpen van mensen. Iets wat vandaag de dag nog steeds de kern van ons werk is. Het leuke aan Eager People vind ik dat er niet wordt gekeken naar wat je gestudeerd hebt, maar naar wat je kunt. We geloven echt in een persoonlijke benadering.

Wat vind je het leukste aan dit werk?

De klantgesprekken. Ik ben heel nieuwsgierig en mensen vinden dat leuk. Door interesse te tonen, leer je mensen kennen en weet je ook hoe je het beste met ze om kunt gaan.  Ook vind ik het heel tof als ik een geschikte kandidaat voor een vacature vind. De klant is blij, de kandidaat is blij en ik ben blij. Dat geeft een goed gevoel!

Je hebt kunstzinnige therapie gestudeerd. Hoe helpt je dit bij het werk dat je nu doet?

Bij kunstzinnige therapie word je geleerd mensen te observeren zonder aannames te doen over wat ze bedoelen of willen. Bijvoorbeeld: zij klinkt geïrriteerd, ze zal het wel te duur vinden. Dit soort gedachtes probeer ik los te laten en ik stel vooral veel vragen aan iemand om er écht achter te komen wat iemand wil. Bij Eager People hebben we hier zelfs een eigen term voor NIVEA: Niet Invullen Voor Een Ander.

Wat is het leukste dat je tot nu toe hebt meegemaakt bij Eager People?

Na een afspraak bij een nieuwe klant werd ik een paar weken later gebeld of we per direct een receptionist hadden. Twintig minuten later reed er iemand die kant op. Na de opdracht belde ik met de klant die erg tevreden en positief verrast was door onze medewerker. Hij had hun systeem binnen no time door en was communicatief heel sterk. Het gaf mij een fijn gevoel dat we zo snel een klant in nood hadden kunnen helpen.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.