fbpx

Plankoning Nick Janssen: “Één voor allen en allen voor één!”

19 oktober 2020

Nick Janssen met Eager People logo voor zich

Net afgestudeerd en al 1,5 aan het werk bij Eager People… In dit artikel stellen we je voor aan Nick Janssen, 25 jaar, Feyenoord supporter en plankoning bij Eager People. Na 1,5 jaar in de buitendienst is Nick sinds kort lid van het vaste team, op ons kantoor in Utrecht. Hieronder wordt Nick voorgesteld en legt hij uit ‘plankoning’ inhoudt.

Nick, vertel eens, wie ben je en wat heb je gestudeerd?

Mijn naam is Nick Janssen, geboren in Delft, 25 jaar en woon sinds 1,5 jaar samen met mijn twee beste vrienden in Rotterdam. Ik ben in begin 2020 afgestudeerd van de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik Eager People al leren kennen via de FM studievereniging waar Gerhard een oproep plaatste. Sinds die dag ben ik Gerhard en Eager People altijd blijven volgen en heb hier vervolgens zo’n 1,5 jaar gewerkt. Ik zocht een FM bijbaan waarbij ik mijn schooltheorie met de praktijk & werkveld van FM kon combineren en dit kwam dus perfect uit!

Wat doe je nu bij Eager People?

Bij Eager People ben ik de nieuwe plankoning en facilitaire spin in het web. Ik vervul de functie als commercieel medewerker binnendienst en fungeer als middelpunt tussen de klanten en de facilitaire flexpool. Daarnaast neem ik de kennis van mijn bijbaan tijd mee en kan hierdoor goed inschatten wat er gebeurt in de praktijk en wat ik plan vanuit het kantoor. Ik houd van diversiteit in mijn werkzaamheden, ben kritisch, scherp en krijg een kick uit goed geregelde projecten waarbij de klant perfect geholpen en ontzien wordt.

Leuk, maar wat levert dat op voor klanten/medewerkers van Eager People?

Voor de medewerkers ben ik een prettig aanspreekpunt en verdeler van de projecten. Ik ga in gesprek om de werkzaamheden te verdelen en in te plannen en ter gelijker tijd bewaar ik samen met de flexmedewerkers de kwaliteit van dienstverlening. Ik streef altijd naar het leveren van toegevoegde waarde, maar vind werkgeluk voor de medewerkers ook zeer belangrijk! Dus hard werken, maar met een glimlach! 😊

Voor de klanten van Eager People levert het iemand op bij wie zij vragen en verzoeken kwijt kunnen. Samen zal ik met ons enthousiaste team de opdrachten in goede banen leiden en de dienstverlening voor hen optimaliseren. Geen verzoek is te moeilijk en ik ga graag in gesprek om de klant perfect van dienst te zijn.

Wat maakt jou eager?   

Eager zijn is voor mij excelleren over het gevraagde, meer dan 100% leveren. Ik streef altijd naar optimalisatie en procesverbetering. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan tijdens praktijkopdrachten om de dienstverlening en processen te verbeteren. Denk aan het verbeteren en effectiever inrichten van plansystemen, het ontwikkelen van een werkplekconcept met een nieuwe manier van werken (Activity Based Working) en het ontwikkelen van een cateringconcept. Met een frisse blik en vol out-of-the-box ideeën vind ik het leuk en uitdagend om dingen op een andere, maar efficiëntere en effectievere manier te doen. Geen idee is te gek voor mij!

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Ik houd van sporten en van sporten kijken. In mijn privé doe ik aan hardlopen rond de Rotte en volg ik af en toe Mixed Martial Arts lessen met mijn neef. Samen zijn wij groot UFC fans en blijven wij wel eens tot 8 uur ’s ochtends op om de Amerikaanse gevechten live te zien.

Daarnaast rijd ik sinds een aantal jaar motor (Suzuki Bandit 600cc) en vind ik het heerlijk om Nederland te ontdekken of op een mooie zonnige dag even te gaan cruisen. Ik kijk graag MotoGP en je kan mij tijdens de TT Assen race vinden in de tribunes. Verder houd ik van koken, pittig eten, sushi en nieuwe recepten uitproberen.

Een groot deel van mijn vriendengroep woont gelukkig dichtbij in Rotterdam en wij zijn vaak bij elkaar te vinden om een biertje te drinken en te gamen. Samen gaan wij ook wel eens naar concerten, techno feesten of automotive evenementen. Tot slot: een niet al te populair statement hier bij Eager People en omstreken Utrecht, maar ja, ik ben Feyenoord supporter en kijk hiervoor graag wedstrijden in de kroeg of in het mooiste stadion van Nederland!

Als je 1 miljoen euro advertentiebudget had op LinkedIn, welke boodschap zou je dan willen verspreiden?  

De boodschap die ik zou willen verspreiden is dat wij met z’n allen 1 zijn en respect moeten hebben voor elkaar én de aarde waar wij op leven. Dus heb respect voor elkaar en de natuur!

“Één voor allen en allen voor één!”

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.