fbpx

De persoonlijke aandacht van Eager People

01 oktober 2018

de aandacht van eager people

De missie van Eager People is mensen helpen. Wij helpen medewerkers het beste uit zichzelf te halen en geven ze een perfect passende baan, en we helpen onze klanten graag aan de beste mensen. Een belangrijke kernwaarde hierbij is persoonlijke aandacht!

Dit begint al op de eerste werkdag als mensen hun visitekaartje mogen vormgeven met daarop de quote van hun eigen keuze. We vragen nieuwe teamleden om even aandachtig na te denken welke uitspraak hun kenmerk is, en waarom. Bram en Ruben bijvoorbeeld, die elk hun eigen spreuk uitkozen, lichten verder in dit artikel uit waarom!

Samenwerken en aandacht volgens alleskunner Bram

‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan!’ staat er op het visitekaartje van Bram. Bram is al zijn hele leven lang een echte teamplayer. Bram: “Ik vind het tof om het beste uit mezelf en het team te halen en die krachten te combineren om tot de beste oplossing te komen. Problemen bestaan niet en uitdagingen zijn er om (samen) het hoofd te bieden. Het is de kunst om eerst de ander te begrijpen en dan pas begrepen te willen worden. Je kunt wel alles vanuit je eigen bril bekijken, maar juist goed kijken naar de logica van de ander, helpt je verder. Door goed te luisteren en echte aandacht te geven tillen we de samenwerking naar een hoger niveau en kunnen we mooie resultaten boeken”.

De persoonlijke aandacht van accountmanager Ruben

Op het visitekaartje van accountmanager Ruben staat bijvoorbeeld: “It always seems impossible until it is done”. Ruben vond zijn inspiratie hiervoor bij Nelson Mandela, die streed tegen apartheid, maar vooral voor de rechten van zijn volk. Ruben legt uit: “Ik zie Nelson Mandela als een groot voorbeeld. Ook al leek het onmogelijk wat hij wilde, toch ging hij 100% voor zijn droom. Ik doe op mijn manier hetzelfde, en richt al mijn aandacht op het onmogelijke waarmaken voor de klanten en kandidaten die ik van dienst mag zijn. Zij mogen altijd rekenen op mijn energie en creativiteit bij het oplossen van hun vraagstukken.”

 

Een persoonlijke binding door de kernwaarde aandachtig; aandacht
Aandachtig; één van de vijf kernwaarden van Eager People.

Voorbeelden uit de praktijk

Aandachtig is één van de vijf kernwaardes van Eager People en wordt op verschillende manieren zichtbaar, tastbaar en voelbaar. Bijvoorbeeld:

  1. Wat we doen, doen we goed! Al sinds de start van Eager People is één van de grondregels om alles wat we doen met volledige toewijding te doen. We doen het graag goed, of helemaal niet. Waar we aan beginnen maken we af en we hebben oog voor detail.
  2. Gezien worden. Hoe druk het ook is op kantoor, we maken altijd even tijd om bij te praten met medewerkers die terugkomen van een opdracht. Juist door mensen te zien en te erkennen, geven we waardering. Salaris is fijn, goede collega’s zijn geweldig, maar persoonlijke aandacht maakt het compleet.
  3. Praten én luisteren. Hoewel het dankzij Whatsapp heel gewoon geworden is om alleen maar digitaal te communiceren, streven we er altijd naar om even in de telefoon te klimmen voor een goed gesprek, of een face-to-face ontmoeting aan te gaan. Daarbij kan je echt even luisteren naar waar iemand mee bezig is. De diepgang en kwaliteit van een echt gesprek van mens tot mens zijn nog steeds onovertroffen.
  4. Community coach: om te weten wat er speelt bij de medewerkers in onze Facilitaire Flexpool hebben we een rol in het leven geroepen die we de community coach noemen. Deze rol draait erom continu contact te maken aandacht te geven. Daardoor kan je gericht tijd besteden aan mensen, bijvoorbeeld als iemand even wat minder lekker in de wedstrijd zit.
  5. Telefoons uit. Het moeilijkste van allemaal is om tijdens een gesprek of werkoverleg ook echt helemaal in het moment te zijn en je niet te laten afleiden door je telefoon. Dit proberen we tijdens het wekelijks werkoverleg en lukt steeds beter!

Wat betekent aandacht voor jou? Wat verwacht jij van ons op dit punt? Laat het ons gerust weten!

Wil je bij ons werken of een keer met ons samenwerken? Bekijk onze vacatures of vraag een offerte aan. Even bellen voor een persoonlijk gesprek kan natuurlijk ook!

Naar alle vacatures! Een gepersonaliseerde offerte!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.