fbpx

Nieuwe rol voor Dennis Maaijen

30 augustus 2017

Commercieel manager Dennis

Vanaf 1 september gaat Dennis Maaijen, momenteel vestigingsmanager in Utrecht bij Eager People, ook het commerciële team in Amsterdam aansturen. Zijn rol verandert daarmee van vestigingsmanager naar commercieel manager.

 

 

 

Pionieren

In de afgelopen jaren is onder leiding van ondernemer Gerhard te Velde hard gewerkt aan de groei van de vestiging van Eager People in Amsterdam. In 2015 werd de eerste stap gezet en huurde Eager People een kantoortje aan de Kabelweg waar Gerhard samen met een parttime projectleider zat. Hier werd de basis gelegd van een succesvolle uitbreiding in de regio Amsterdam.

Het harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen: inmiddels is team Amsterdam 6 FTE sterk en is er een vaste klantenkring opgebouwd die bij Eager People facilitair personeel inhuurt. Het team is naar een hip kantoor aan de Wenckebachweg verhuisd. Voor Gerhard is het tijd om een stap terug te doen. “Het is een ondernemerscliché, maar ik ga weer aan mijn bedrijf werken, in plaats van in mijn bedrijf”, aldus Gerhard.

Commercieel manager

Vanaf 1 september zal Dennis Maaijen, momenteel vestigingsmanager Utrecht bij Eager People, ook het commerciële team in Amsterdam gaan aansturen. Zijn rol verandert van vestigingsmanager naar commercieel manager. De belangrijke doelstelling is het ontzorgen van klanten bij hun recruitment. We werken als team samen en zijn daardoor in staat snel en goed facilitaire vacatures in te vullen.

Daarvoor worden niet alleen studenten maar ook starters en (young) professionals met een facilitaire achtergrond ingezet. Dat is ook de reden dat Eager People een nieuwe naam krijgt. Om dit mogelijk te maken wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de ombouw van Eager People.

Koffie

Lijkt het u leuk om een keer een kop koffie met ons te drinken? U bent van harte welkom bij ons op kantoor Amsterdam! Neem gerust contact met ons op.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.