fbpx

Nieuwe projectleider Laure

22 augustus 2016

Op 1 augustus 2016 hebben we ons team weer mogen uitbreiden met een nieuwe projectleider, Laure van Lieshout. Als projectleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk om de klanten van Eager People goed te helpen. Een mooie verantwoordelijkheid dus! Graag stellen we Laure aan u voor!

Wie ben ik?

Mijn naam is Laure van Lieshout, ik ben 25 jaar en ik heb Pedagogisch Management gestudeerd. Ik heb stage gelopen bij diverse kinderopvangorganisaties waarbij ik het management ondersteunde bij verschillende werkzaamheden. Ik woon in Eindhoven maar ik wil graag verhuizen naar Utrecht of omgeving. Dat stond al in de planning maar nu heb ik een extra goede reden.

Wat doe ik bij Eager People?

Ik ben projectleider en dat betekent dat je een klant van aanvraag tot nazorg helpt. Je achterhaalt hoe je de klant precies kan helpen, vertaald deze informatie in een offerte, als de offerte akkoord is plan je het werk in, je begeleidt de klus en levert deze met de klant op. Vervolgens doe je nazorg om te zorgen dat de klant 100% tevreden is. Een veelzijdige baan waarbij je zowel op kantoor als in het veld komt. Met als doel lachende gezichten aan het eind van de dag, zowel bij klanten als bij onze studenten.

Waarom ben ik bij Eager People gaan werken?

Ik ontdekte dat ik toch graag in het bedrijfsleven wilde werken. Een vriend van mij die al werkzaam is bij Eager People had de vacature voor projectleider op social media gedeeld. Toen ik las ”ben jij een geboren planner? dan is deze functie wellicht iets voor jou”, dacht ik: dat ben ik! Ik ben gaan solliciteren en ben na een aantal fijne gesprekken aangenomen.

Deze functie sprak mij meteen erg aan omdat ik iemand ben die veel van plannen en organiseren houdt, alles op orde en netjes wil hebben en hier mij dan ook graag voor wil inzetten. Ik word ook wel een ‘wandelende agenda’ genoemd. Voor (toekomstige) klanten lijkt mij dit fijn werken. Ik ben duidelijk in mijn communicatie en wil goede en heldere afspraken maken zodat we prettig kunnen samenwerken.

Contact

Kan Laure u ook helpen bij het realiseren van een klus? Neem contact met haar op of vraag een offerte aan via 030-2011762.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.