fbpx

Maak kennis met Jaron Bossinade, onze nieuwe recruiter in Utrecht

11 augustus 2017

Recruiter Jaron

“Ik heb het gevoel alsof ik hier in een warm bad terecht ben gekomen. De communicatie hier is open en direct. Lekker vrij, dat vind ik fijn.”

 

 

 

Naam: Jaron Bossinade

Leeftijd: 39

Achtergrond: Grafische Vormgeving

In dienst sinds: juli 2017

Je bent nu bijna twee weken in dienst, hoe is de eerste indruk?

Goed, erg positief. Ik heb het gevoel alsof ik hier in een warm bad terecht ben gekomen. De communicatie hier is open en direct. Lekker vrij, dat vind ik fijn.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik ben gestart als hospitality intercedent bij Sparq. Ik heb daar 8,5 jaar gewerkt en het vak recruitment geleerd. Het leuke aan deze baan was dat ik me ook bezighield met het binnenhalen van nieuwe klanten. Ik was regelmatig op pad voor klantafspraken en dat vond ik heel leuk. Daarna heb ik bij Hutten als sales manager gewerkt en heb ik mijn salesvaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Voordat ik bij Eager People kwam, werkte ik bij Bouwens als hospitality recruiter. Leuk werk, maar ik had geen contact met klanten wat ik jammer vond. Ik hoop daarom nu bij Eager People klantcontact en recruitment weer meer te kunnen combineren.

Hoe ben je bij Eager People terecht gekomen?

Ik kende Gerhard al een tijdje. Hij had mij een paar keer benaderd in verband met het leveren van mensen. Ik kwam hem begin dit jaar weer tegen op de facilitaire vakbeurs in Utrecht. We raakte in gesprek en hebben contact gehouden. Het bleek dat hij een nieuwe recruiter zocht en zo ben ik hier uiteindelijk beland.

Wat houdt jouw werk precies?

Ik houd me bezig met het plaatsen van starters en young professionals op openstaande functies bij bedrijven. Daarnaast houd ik mij bezig met klantcontact en het binnenhalen van nieuwe klanten.

Wat lijkt jou het leukste aan dit werk?

De flexibiliteit, het contact met klanten, de reuring, er is altijd wat te doen. Ook vind ik het leuk dat je altijd dat spanningsveld hebt van veel klanten/weinig kandidaten of juist veel kandidaten/minder klanten. Je bent altijd bezig met het in balans houden van deze twee.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.