fbpx

Forse loonsverhogingen bij recruitmentbedrijf Eager People

18 april 2018

Recruitmentbedrijf Eager People uit Utrecht verhoogt per 1 mei de lonen voor haar facilitaire medewerkers fors. De salarissen beginnen bij €8 voor een 18-jarige en lopen op tot een kleine €11 voor medewerkers van 23 jaar of ouder. Deze loonsverhoging leidt tot blijere medewerkers en een hogere kwaliteit en dragen daarmee bij aan de gezonde groei van Eager People.

Bij de tijd

De reden om de lonen te verhogen is simpel: de oude loonschalen waren ingehaald door de tijd. De economie is aangetrokken waardoor er meer concurrentie is op de arbeidsmarkt. Bovendien vragen we meer van onze medewerkers dan vroeger. Door de recente verhogingen zijn de loonschalen weer bij de tijd en kan tegemoet gekomen worden aan de wensen van de huidige arbeidsmarkt.

Facilitaire flexpool

Het meeste werk waarvoor op flexibele basis geworden wordt, zit in de facilitaire flexpool. Dit concept, waar klanten ad hoc facilitaire hulp kunnen inhuren, is erg populair. Klanten huren slimme, gedreven medewerkers in voor praktisch facilitair werk zoals een interne verhuizing, klein onderhoud, cable management en wat dies meer zij. Dit is slechts één van de diensten van Eager People naast het uitzenden en detacheren van facilitair personeel, en bemiddelen van facilitaire professionals op basis van werving & selectie.

Solliciteer of boek een medewerker!

Ben jij slim, flexibel en weet je van aanpakken? Solliciteer dan snel voor onze facilitaire flexpool of laat je hier terugbellen. Bent u voor uw organisatie acuut op zoek naar slim facilitair personeel? Wij helpen u graag, neem dan contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.