fbpx

Van KlusStudent naar projectleider New Business: Simone Twelkemeijer

08 mei 2017

Simone Twelkemijer Eager People

“Ik probeer als een detective te onderzoeken waar een klant ondersteuning kan gebruiken.”

 

 

 

 

Naam: Simone Twelkemeijer

Functie: Projectleider New Business

Achtergrond: Bachelor of Applied Science, docent en projectmanagement

In dienst sinds: januari 2015

Wanneer ben je bij Eager People gaan werken?

Ik ben op 2 januari 2015 als Verhuis- en KlusStudent bij Eager People begonnen. Dit was na een heel leuk kennismakingsgesprek met Gerhard te Velde (eigenaar Eager People) in een lunchroom in Amsterdam West. Een gesprek dat uiteindelijk 1,5 uur duurde.

Waarom ben je bij Eager People gaan werken?

Ik was begin 2015 nog volop bezig met mijn eigen bedrijfje, waar ik decors ontwierp en bouwde voor festivals en evenementen. Ik zocht een bijbaan naast mijn eigen bedrijf. Na de leuke kennismaking met Gerhard wilde ik eigenlijk wel op kantoor werken bij Eager People. Eager People leek mij een leuke werkgever waar ik mijn creatieve- en organisatie skills goed kon inzetten. Ik heb Gerhard wekenlang gestalkt door allemaal ideeën te mailen voor de opzet van een kantoor Amsterdam. Hiermee wilde ik hem prikkelen mij uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek voor een functie op kantoor. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een baan als projectleider in Utrecht. Daar heb ik mijn eerste 10 maanden gewerkt, met veel plezier.

Wat vind je het leukste aan dit werk?

Ik ben gek op gebouwen, inrichting en mensen. Ik loop graag samen met een potentiële klant door zijn/haar kantoor en probeer als een detective te onderzoeken waar diegeneondersteuning kan gebruiken. Ik ben graag bij klanten om koffie te drinken, maar vind het ook erg leuk om samen met collega’s bestaande klanten te bellen om nieuwe diensten en oplossingen voor te leggen.

Wat is het mooiste/grappigste/leukste dat je hebt meegemaakt in je tijd bij Eager People?

Bij één van mijn eerste particuliere verhuizingen kwam ik bij een oudere man thuis die ging verhuizen naar een verzorgingstehuis. Toen ik de deur opendeed werd ik begroet door de verzorgster van de man. Ik stelde mij voor: Ik ben Simone Twelkemeijer. Waarop zij verbaasd reageerde: Twelkemeijer uit Amsterdam? Het bleek dat zij op de meubelmaker vakschool had gezeten en les had gehad van mijn opa. Ik heb mijn opa nauwelijks gekend, want hij overleed voordat ik 5 jaar was. De verzorgster was heel enthousiast over mijn opa. Ze vertelde allemaal mooie verhalen over hem. Dit voelde heel speciaal. We zijn allemaal mensen en we werken met mensen. Je laat een indruk achter, blijkbaar ook nog 40 jaar na dato.

Wat is de grootste verandering binnen Eager People over de laatste jaren?

Eager People is van particuliere dienstverlener gegroeid tot een zakelijke ontzorger. We zijn volledig gericht op het ondersteunen en ontzorgen van onze zakelijke klanten. Binnen Eager People wordt er continu gebrainstormd over de beste manier om dit uit te voeren en uit te dragen. We volgen een strakke strategie, maar zijn niet bang deze bij te stellen.

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.