fbpx

In the spotlight: Timo van de Water

26 oktober 2022

Dit is Timo.

Onze goedlachse flexheld Timo is voor veel collega’s geen onbekende. Hij werkt al geruime tijd in onze facilitaire flexpool en heeft al veel opdrachten uitgevoerd, vooral van klusopdrachten krijgt hij veel energie. Zijn enthousiasme en handige handen zorgen ervoor dat onze klanten altijd goed geholpen worden!

Timo, voor ons ben je een bekend gezicht, maar zou je meer over jezelf willen vertellen?
Tuurlijk! Ik ben Timo van de Water, 22 jaar oud en ik woon in de Dapperbuurt in Amsterdam-Oost. Oorspronkelijk kom ik uit het kleine boerenstadje Leerdam, dat ik nu ongeveer twee jaar geleden achter me heb gelaten. Toch ben ik daar nog vaak te vinden omdat mijn ouders en vrienden er nog wonen. Ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en ben daar inmiddels begonnen aan mijn afstudeerjaar. Zodra ik de bachelor binnen heb, wil ik een master gaan volgen aan de VU in Amsterdam in de richting van duurzaamheid. Daar ligt dus uiteraard ook mijn interesse voor mijn verdere carrière.

Hoe ben jij in contact gekomen met Eager People en wat vindt je leuk aan ons bedrijf?
Via een oud collega van kantoor. Hij stuurde mij via LinkedIn een berichtje of ik interesse had om bij Eager People te werken. Na bezorger te zijn geweest leek mij dit wel erg leuk. Dit komt omdat er veel opdrachten zijn waar je bij moet klussen. Ik ben handig dus ik vind dat leuk om als bijbaan te doen. Daarnaast is het enorm flexibel. Als je wilt werken is er werk, maar als je niet kunt is dat ook prima. Fantastisch! Ik vind de klusopdrachten daarom ook veruit het leukste bij Eager People. Gelukkig zijn die er genoeg! Maar ook de andere klussen vind ik erg leuk, vooral samen met collega’s. Ik ben een echt mensenmens en daarom is dat altijd wel erg gezellig. De collega’s uit de flexpool zijn meestal ook studenten en daardoor heb je veel raakvlakken en dezelfde interesses. 

Waar sta jij als persoon bekend om?
Ik sta denk ik bekend om mijn humor en enthousiasme. Ik ben eigenlijk altijd vrolijk en probeer overal altijd de lol van in te zien. Dat zorgt voor veel gezellige momenten. Klein puntje van kritiek: soms wordt het ook iets te gezellig, maar dan neem ik altijd het initiatief om weer aan de slag te gaan. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zeg ik altijd maar zo!

Wat is het leukste, raarste of gekste wat je meegemaakt hebt voor jouw werk bij Eager?  
Goh dat is een goeie…Het leukste werk vind ik altijd bij een klant in Utrecht. De collega’s daar zijn zo gezellig en leuk dat ik daar altijd graag terugkom. Daarnaast is er altijd veel te doen. Van lampen vervangen en schilderijen ophangen tot ziekenhuisbedden uit elkaar halen en verplaatsen en de gootsteen ontstoppen. Heel divers ook. Dat laatste is iets wat ik sowieso ook heel leuk vind aan het werken bij Eager People. Elke dag is anders, bij vaak andere klanten en met andere collega’s. Daardoor leer je veel verschillende dingen en veel verschillende mensen kennen.

Naast het werk, wat doe jij graag in jouw vrije tijd? Wat zijn je hobby’s/passies etc.?
In mijn vrije tijd luister ik graag muziek. Ik ben niet van de ‘nieuwe generatie’ qua muziek. Mijn favoriete artiesten zijn daarom ook artiesten zoals: ‘The Prodigy, ‘Metallica’ en ‘Disturbed’. Je zal mij niet gauw tegenkomen zonder oortjes in en thuis staat (tot ergernis van de buren) de muziek soms ook wel eens een uurtje echt hard. Daarnaast fiets ik in mijn vrije tijd graag, speel ik diverse games (meestal RPG’s) en ga ik graag gezellig een drankje en een dansje doen met vrienden bij onder andere het skatecafe in Amsterdam-Noord.

Wat zijn jouw toekomstdromen?
Mijn toekomstdroom op carrièregebied is een eigen bedrijf beginnen. Ik wil later mijn eigen consultancy bureau, waar door middel van duurzaamheid en procesoptimalisatie adviezen gegeven kunnen worden aan o.a. sociale ondernemingen om meer winstgevend te worden. Daardoor kunnen zij beter op eigen benen staan en blijven zij niet afhankelijk van (tijdelijke) subsidies en donateurs. Dit is mijn droom omdat ik tijdens mijn minor ‘Entrepreneurship for Society’ gemerkt heb dat dit bij vrijwel iedere sociale onderneming speelt. Ze kunnen niet zonder subsidies en donaties en als deze stoppen, stopt ook hun goede maatschappelijk en verantwoorde werk. Daarnaast houd ik enorm van reizen. Mijn droom op korte termijn is daarom ook om tijdens mijn master een jaar de wereld rondreizen. Daar moet ik echter wel geld voor hebben, dus dat wordt veel klussen!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.