fbpx

In the spotlight – Steven van der Jagt

27 januari 2021

Met zijn guitige lach, pretoogjes, keiharde arbeidsethos én handige handen, maakt Steven al jarenlang onze opdrachtgevers extreem blij. Meerdere klanten vragen altijd specifiek naar Steven.
Bij ons staat hij ook wel bekend als ‘de klantenknuffelaar’.

Reden genoeg om Steven vandaag in the spotlight te zetten!

Steven, voor ons ben je een heel bekend gezicht. Maar wil jij jezelf even voorstellen?
Ik ben Steven, 22 jaar en woon in Utrecht. Eind november ben ik afgestudeerd van mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie. Zeker na een jaar van social distancing en lock-downs, speelt mijn reislustige karakter erg op. Mijn favoriete hobby (als je het een hobby kan noemen) is dan ook reizen. Tijdens de coronacrisies heb ik mijzelf uitgedaagd én geleerd om gitaar te spelen. Daarnaast speel ik graag spelletjes met vrienden en huisgenoten en doe ik in een creatieve bui wel eens een poging om iets moois te tekenen. De geografische vakidioot in mij koopt impulsief een ‘atlas puzzelboek’ en leert op een rustige avond alle landen van de wereld uit zijn hoofd. Ik lees sporadisch een interessant boek, maar ga liever voor een vette film of serie.

Ik ben iemand met twee fictieve gezichten. Ik kom oorspronkelijk uit Vlissingen, wat betekent dat ik bij mijn vrienden daar bekend sta als de stadse kakker, terwijl ik hier in Utrecht de ‘boer’ ben. Na mijn vertrek uit Vlissingen moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik zocht een bijbaan waarin ik fysiek afwisselend werk kon verrichten. Ik werd door huisgenoten toen geattendeerd op Eager People. 

Hoe lang werk je al bij Eager People?
Ik ben in oktober 2018 begonnen bij Eager People als bijbaan naast mijn studie. Maar sinds deze zomer heb ik bijna fulltime gewerkt, omdat ‘ome DUO’ niet meer zo vrijgevig is als je de universiteit verlaat. 
Het is voor mij de perfecte bijbaan, omdat ik veel nieuwe dingen leer waar ik voor de rest van mijn leven profijt van ga hebben. Ik leer veel praktische zaken en te werken met gereedschap. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik een hele handige klusser geworden ben. Ook krijg ik bij veel organisaties een kijkje in de keuken én werk ik veel met diverse collega’s wat altijd een feestje is. Bij elke opdracht leren we slim en effectief te werken en geeft ons meer technisch inzicht. 

Je werkt heel veel voor ons en komt veel tegen in het werkveld. Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt bij Eager People?
Als flexpoolmedewerker heb ik ook de nodige bijzonderheden meegemaakt. Op mijn allereerste werkdag kregen we van de klant een oneindige voorraad pizza en drankjes. Dat was natuurlijk ontzettend lief en hebben we met zijn allen verdeeld. Ik heb met een aantal collega’s ook wel eens op de vluchtstrook gestaan met een rokende motor. Bij een verhuizing heb ik een gratis wasmachine gescoord en de archiefkast van oud-burgemeester Jan van Zanen verhuisd. Het kriebelde toen wel om daar even een vluchtige blik in te werpen. Uiteraard niet gedaan. Als laatste heb ik ook wel eens een radiator van de muur gehaald om collega’s warm te houden bij een hele aparte klusopdracht. Maar de lijst is nog langer…..

Wat zijn jouw toekomstdromen?
Mijn toekomstplannen gaan de landsgrenzen wel over. Ondanks de coronacrisis probeer ik nu een toffe baan te vinden bij een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie in Afrika of Azië. Ik wil mij graag inzetten voor een gemeenschap die hulp nodig heeft voor de flora en fauna in hun leefgebied. Uiteindelijk wil ik met mijn kennis, gedrevenheid en passie de wereld mooier en duurzamer maken. Maar tot het zover is leef ik, met plezier, van opdracht tot opdracht bij Eager People! 

Groetjes,
Steven

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.