fbpx

In the spotlight – Koen van der Zaan (flexheld)

24 november 2021

Dit is Koen.

Koen is voor veel flexpoolmedewerkers geen onbekende. Hij werkt al geruime tijd in onze facilitaire flexpool en heeft al ontzettend veel opdrachten uitgevoerd. Zijn gedrevenheid en klantgerichtheid is waar Koen heel veel klanten extreem blij mee maakt! Hij draagt graag ook zijn kennis over verhuizen en gereedschap over aan andere studenten in de facilitaire flexpool. Wat jullie wellicht niet weten is dat Koen altijd diverse experimenten uitvoert…..daarover later meer!

Koen, je werkt al geruime tijd bij ons en vele flexpoolcollega’s kennen jou. Maar zou je iets meer willen vertellen over jezelf?
Maar natuurlijk! Ik ben Koen, 25 jaar en afkomstig uit een dorpje ergens onder Rotterdam. Ik woon al zo’n 7,5 jaar in Utrecht en werk nu alweer 2 jaar met veel plezier bij Eager People. In 2019 heb ik mijn bachelor Biologie afgerond en ben nu bezig met de master Environmental Biology, waarin ik mij specialiseer in plant-microbe interacties. Simpel gezegd; hoe planten reageren op bijvoorbeeld bacteriën en schimmels en hoe wij die samenwerking tot ons voordeel zouden kunnen gebruiken.

Hoe ben jij destijds in contact gekomen met Eager People en wat vindt je leuk aan ons bedrijf?
Via mijn studentenvereniging. Ik zocht destijds een flexibele bijbaan en werd door de vereniging geattendeerd op Eager People. Ik ben me toen gaan orienteren en gaan rondvragen. Toen bleken er nog meer studenten van de vereniging te werken. Dat vond ik tof! De werkzaamheden en de bedrijfscultuur spraken mij enorm aan. Ik ben best handig, maar door de trainingen leer je heel veel waar je later in je leven nog veel aan hebt! 

Er zijn natuurlijk al een hoop positieve dingen gezegd over Eager People: lekker jong, flexibel, positieve energie. Vooral het flexibele aspect komt mij goed uit naast mijn studie. Verder is de lage drempel om het kantoor binnen te lopen en na je klus nog even een drankje mee te pakken erg leuk. Je bent altijd welkom en voelt als een tweede thuis. 

Je werkt behoorlijk veel voor ons en komt veel tegen in het werkveld. Wat is het leukste wat je meegemaakt hebt?
Oef, ik heb een slecht geheugen en kan on-the-spot vaak niet zoveel naar boven halen. Nou was mijn laatste klus, bij Kindergarden in Den Haag, wel echt van de leukste tot nu toe. Het was flink aanpoten, maar de sfeer onderling met het team van studenten was heel leuk. We hebben de schouders er gezamenlijk ondergezet en de klus geklaard. Dat gaf ons een heel goed gevoel én de klant was mega blij! Ook was de uitgebreide lunch goed geregeld!

Heb jij een leuke tip die je jouw flexpool-collega’s zou willen meegeven?
Als je met meerdere collega’s op een klus staat, neem dan de tijd voor elkaar om elkaar beter te leren kennen. Investeer een beetje in je collega’s. Je hoeft uiteraard geen beste vrienden met elkaar te worden, maar leuke interactie maakt een dag significant veel leuker! Ook ontdek je misschien wel gemeenschappelijke interesses én kan je je netwerk makkelijk uitbouwen. 

Naast het werk, wat doe jij graag in jouw vrije tijd?
Ik besteed het grootste deel van mijn vrije tijd bij vrienden, waarbij het niet uitmaakt wat we gaan doen. Het is altijd leuk en gezellig! Verder sport ik veel, waaronder boulderen, squashen, voetbal en regelmatig probeer ik ook nog een rondje te wielrennen. Ik ben fan van spelletjes, gamen en besteed veel tijd aan het luisteren van muziek. 

We weten dat jij graag diverse experimenten doet? Wil je daar iets meer over vertellen en wat het jou oplevert?
Haha klinkt zo wel groter dan dat het is hoor! Ik vind het leuk om ergens voor een bepaalde periode iets meer te focussen. Zo heb ik laatst een maand heel strak op mijn voeding gelet om te kijken wat voor effect dat heeft op mijn lichaam en brein. Zo ben ik veel bewuster gaan eten en voelde ik mij fysiek en mentaal een stuk fitter en scherper. Zo doe ik nog meer van dit soort experimenten. Wat de volgende uitdaging wordt, weet ik nu nog niet. Maar begin volgend jaar wil ik dit weer bekijken.  

Als laatste; wat zijn jouw toekomstdromen?
Voor de nabije toekomst, een vette stage vinden waarmee ik mijn master kan afronden. De lange termijn ligt nog lekker open, dus ik zie wel wat er op me afkomt.

Ben jij student óf heb je een tussenjaar en wil je een flexibele en afwisselende bijbaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij bieden studenten (en tussenjaarders) een afwisselende en betekenisvolle bijbaan! In onze flexpool maak jij de werk- en leefomgeving voor onze klanten beter, mooier en fijner! Wij steken elke dag de handen uit de mouwen steken om opdrachten uit te voeren! Onze opdrachtgevers zijn zeer divers; van Ministeries tot aan zorginstellingen. Door deze diversiteit aan opdrachtgevers krijg jij als student overal een kijkje in de keuken van verschillende organisatieculturen. Wij zijn sociaal, betrokken en geven al onze medewerkers de aandacht die zij verdienen! Dus wil jij een (parttime) studenten bijbaan in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, check dan meer info via deze link en solliciteer!

 

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.