fbpx

In the spotlight – Irina Feenstra

24 februari 2021

facilitair
facilitair

Met haar warme lach, vriendelijke en dienstbare persoonlijkheid zet Irina zich wekelijks in om onze klanten blij te maken. Altijd als Irina bij ons op kantoor komt, worden wij overspoeld door haar positiviteit en energie!

Reden genoeg om Irina in de spotlight te zetten! 

Irina, voor ons ben je een bekend gezicht, maar zou je meer over jezelf willen vertellen?
Mijn naam is Irina Feenstra en woon in Utrecht. Aan de Universiteit Utrecht volg ik de studie Culturele Antropologie. Ik heb voor deze studie gekozen, omdat ik reizen naar andere landen geweldig vind én geïnteresseerd ben in wat mensen bezighoudt. Het onderzoeken en ervaren van andere culturen en maatschappijen vind ik uiterst fascinerend. Daarnaast is het geweldige aan antropologie dat je veldwerk gaat doen. Dit is een interessante manier om andere mensen te leren kennen en antwoorden te krijgen op je onderzoeksvragen!

Uit deze woorden spreekt al heel veel passie. Zijn er nog meer passies die je wilt delen met ons?
In mijn vrije tijd sta ik graag ik de keuken. Ik word ontzettend blij van het heerlijke recepten uitproberen. Om dat vervolgens in alle gezelligheid met al mijn vrienden en familie te eten. Daarnaast lees ik graag een goed boek en houd ik van gezelligheid met vrienden. Een avond spelletjes spelen of borrelen vind ik heerlijk! Verder probeer ik in deze coronatijden gitaar te leren spelen, dus ook met muziek of bij concerten vermaak ik me wel!

Waar sta jij bekend om?
Ik vind dit wel lastig om te zeggen, maar ik hoor wel vaak dat ik als een heel sociaal persoon gezien wordt. Ik sta graag voor de medemens klaar en vind het leuk om persoonlijke aandacht te geven aan anderen. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid in de wereld en voel altijd de noodzaak om hier iets aan te doen. Daarnaast heb ik vaak ook creatieve ideeën wat over alles kan gaan. En ik schijn ook heel veel te praten. Kortom, ik denk dat ik bekend sta als een gezellig en sociaal persoon!

Hoe lang werk je al bij Eager People en waarom?
Ik ben in oktober 2020 begonnen bij Eager People. Ik was op zoek naar een bijbaan en werd door een goede kennis geattendeerd op Eager People. Hij werkt hier al een tijdje en vertelde leuke verhalen. Na een enthousiast sollicitatiegesprek met Romy wist ik zeker dat ik er wilde werken! Al snel kwam ik er achter dat Eager People een fris, hip en gezellig team heeft. De flexibiliteit die zij bieden past precies bij mij. Door de diversiteit aan klanten en opdrachten is het werk ook heel afwisselend. Dat maakt het leuk! 

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt bij Eager People?
Aangezien ik nog niet heel lang bij Eager People werk, heb ik nog niet heel veel opdrachten gedaan. Maar de diversiteit aan werkzaamheden is heel leuk. Ik vind het bijzonder om bij meerdere organisaties ‘een kijkje in de keuken’ te krijgen. De ene keer ga ik met collega’s op pad en bij een andere opdracht kom ik terecht in het team van de opdrachtgever. Zo ontmoet ik veel nieuwe mensen en kan ik operationele zaken leren. Ik hou ervan om andere mensen te ondersteunen in hun werk en daar ook waardering voor terug te krijgen. Verder is het kantoor ook altijd gezellig en is er altijd iemand aanwezig om een gezellig praatje mee te maken! Ik kan niet wachten tot we weer met meerdere mensen aan de bar kunnen borrelen!

Wat zijn jouw toekomstdromen?
Ik wil graag veel van onze mooie wereld zien. Mijn toekomstdroom is dus om veel reizen en ook om een bepaalde periode in het buitenland te werken. Verder is het een toekomstdroom dat ik over een paar jaar een prachtige baan heb waarin ik wat voor de wereld kan betekenen. Daarnaast zou ik ook nog wel vinoloog willen worden. Leuke dromen natuurlijk, maar voor nu is het belangrijk om mijn studie af te ronden en dat iedereen gezond blijft. En naast het studeren hoop ik vooral een mooie en gezellige tijd met de mensen om mij heen te hebben!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.