fbpx

In the spotlight – Elizabeth Verkuil (Flexheldin)

19 januari 2022

Dit is Elizabeth.

Elizabeth werkt nu ongeveer jaar voor Eager People en heeft al vele opdrachten uitgevoerd. Haar gedrevenheid, enthousiame en dienstbaarheid vallen altijd op en daarmee overtreft zij de verwachtingen van de klant altijd. Recentelijk is Elizabeth ook afgestudeerd in Landschapsgeschiedenis en heeft ze haar master in the pocket! Redenen genoeg om Elizabeth in the spotlight te zetten!

Elizabeth, voor degene die jou niet kennen, zou je wat meer over jezelf willen vertellen?
Yes, ik ben 24 jaar oud en woon nu ongeveer 2,5 jaar in Utrecht, echt op een steenworp afstand van het kantoor, dus dat is ideaal. Hiervoor heb ik geruime tijd in Zijderveld gewoond, een mini-dorpje net in het zuiden van de provincie Utrecht. Ik heb op meerdere plekken gewoond, wat ervoor zorgt dat ik me snel ergens thuis kan voelen. Mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie heb ik in Utrecht gevolgd, terwijl ik nog bij mijn ouders woonde. Voor mijn master Landschapsgeschiedenis moest ik naar Groningen. Ik was dus altijd veel onderweg, maar daar genoot ik erg van. Heerlijk vind ik het om door het treinraam naar buiten te staren en alle landschappen te zien veranderen. Utrecht ligt wat dat betreft net middenin, ga je naar het westen kom je vooral weilanden tegen, ga je richting het noorden en oosten kom je eerst langs veel bos en ga je richting het zuiden kom je eerst alle grote rivieren tegen. Ja, ik houd van het landschap! Tussen mijn bachelor en master in heb ik een tussenjaar gehad waarin ik het basisjaar van de Evangelische Hogeschool heb gevolgd, een tijd die ik zo weer opnieuw zou doen omdat ik er zoveel over mezelf en de wereld om ons heen geleerd heb. Onlangs heb ik mijn master afgerond, wat betekent dat ik nu heel veel tijd over heb en daardoor ook meer kan werken en tijd kan steken in het ontwikkelen van wat coronaproof hobby’s.

Hoe ben jij destijds in contact gekomen met Eager People en wat vond je van onze onboarding?
Mijn huisgenoot werkte al een poosje voor Eager People en had toffe verhalen. Aangezien ik een beetje gek werd van het vele stil zitten zo in de coronatijd was ik van mening dat werken bij Eager People wel een goede oplossing zou zijn. Dat was het gelukkig ook, heerlijk dat je zelf je planning kan doorgeven en dat er dan bijna altijd wel een klus te doen is. Leuk ook dat je met een foto welkom geheten werd in de appgroep, zo weten meer mensen het gezicht achter je naam.

Wat vindt je leuk aan ons bedrijf en heb je geleerd in de afgelopen periode?
De mensen van kantoor zijn heel benaderbaar, waardoor er altijd korte lijntjes zijn en dingen snel geregeld worden. Het is flexibel werk en je krijgt een kijkje bij veel verschillende bedrijven. Als een klus dan gelukt is, betekent dat echt een boost voor mijn zelfvertrouwen! Ik heb door corona verder nog niet heel veel meegemaakt qua activiteiten van Eager People zelf, maar er straalt altijd heel veel enthousiasme vanuit het EP kantoor, dus ik weet zeker dat dat ook hele gezellige momenten zullen zijn!

 Wat is het leukste, raarste of gekste wat je meegemaakt hebt voor jouw werk bij Eager?
Onlangs werkte ik samen met iemand en we moesten ongeveer tweeduizend chocoladeletters uitrijden over twintig locaties, de klus leek eindeloos, maar een cheeseburger bij de McDonalds halen aan het eind maakte veel goed! Ook heb ik wel eens in het restaurant van een verzorgingstehuis gewerkt tijdens een herfstdiner, dat was best even aanpoten, maar de vrolijke gezichten van de bewoners zijn echt goud waard!

Heb jij een leuke tip of trick die je jouw flexpoolcollega’s zou willen meegeven?
Ook al is soms een klus heel onduidelijk, ga het gewoon doen, stel vragen en je komt er altijd leerzamer uit!

Naast het werk, wat doe jij graag in jouw vrije tijd?
Ik vind het heerlijk om met vrienden af te spreken en samen te zijn, een spel te spelen of gezellig ergens wat te gaan drinken. Samen eten houd ik ook van, dan kan ik zo uren in de keuken staan om iets lekkers te maken. Daarnaast kan ik een goed boek ook wel waarderen, ik ben vaak achter mijn e-reader te vinden. Als een echte landschapshistoricus houd ik er ook van om in de natuur te zijn en nieuwe plekken te ontdekken.

Als laatste; wat zijn jouw toekomstdromen?
Ik ga binnenkort beginnen aan mijn eerste ‘grote-mensen-baan’, daar heb ik onwijs veel zin in. Het is een traineeship op het gebied van het ruimtelijk domein binnen de gemeente, dus ik hoop veel te gaan leren. Als ik écht droom, dan lijkt het me ontzettend tof dicht bij de natuur te leven, bijvoorbeeld om een boerderijtje te hebben met nog een camping erbij. Of met een camper door Europa te trekken. Maar ik ga het wel zien wat er op mijn pad gaat komen!

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.