fbpx

Medewerker-interview: HR stagiair Rakim

11 oktober 2018

HR stagiair Rakim

Eens in de zoveel tijd krijgt ons kantoor versterking vanuit onbekende hoek. Naast de vernieuwing van onze medewerkers gebeurt er intern natuurlijk ook van alles. We pronken in dit interview dan ook graag met onze nieuwste HR aanwinst Rakim.

 

Lees hieronder door of bekijk gelijk al onze vacatures voor jouw volgende baan. 

 

 

Hoi Rakim, wie ben je en wat studeer je?

Ik ben Rakim van de Veer, ik ben 20 jaar en woon in Den Haag. Ik studeer HR Management aan de Haagse Hogeschool waar ik momenteel in het tweede leerjaar zit en sinds oktober bezig ben met een meewerkstage bij Eager People. De bedoeling hiervan is dat ik de kennis die ik afgelopen jaar heb opgedaan deels kan toepassen in de realiteit van Human Resources.

 Hoe wordt je HR-stagiair bij Eager People?

Omdat mijn interesse in de eerste instantie bij het sociale gedeelte van HR ligt, en niet bij het administratieve gedeelte, was ik op zoek naar en stagebedrijf waarbij de focus lag op recruitment. Door een beetje rond te kijken op internet kwam ik opgegeven moment terecht bij Het Studentenbureau. Daar zag ik een vacature staan voor stagiair recruitment bij Eager People. Ik belde direct om er achter te komen of de vacature nog open stond. Ondanks dat Eager People gevestigd is in Utrecht, heb ik toch de stap genomen om hier mijn stageperiode te doorlopen.

Wat wil je worden ‘als je later groot bent’, wat is je droom?

Als ik later “groot” ben wil ik een succesvolle ondernemer, met een eigen business zijn. Ik probeer tot die tijd op verschillende vlakken zoveel mogelijk kennis op te doen zodat ik dat als het nodig is toe kan passen op de weg naar mijn gestelde doelen. Mijn droom is een goedlopend bedrijf waarmee ik de wereld beter maak, maar ook mijn eigen leefsituatie kan onderhouden. Gezondheid wordt trouwens wel vooropgesteld!

Kan je iets vertellen over je schoenenbusiness? De schoenen van HR-stagiair

Mijn schoenenbusiness? Zeker! Dat begon toen ik een paar schoenen wilde kopen in de zomer maar het eigenlijk zat was om met dezelfde sneakers rond te lopen als iedereen. Ik wist op dat moment honderd procent zeker dat ik niet de enige was met die gedachte. Ik ben research gaan doen en dacht bij mezelf, waarom niet zelf mijn schoenen uniek maken? Dan heb je een schoen die helemaal niemand kan hebben, zelfs niet aan de andere kant van de wereld, je zet namelijk je eigen idee op je schoen. Ik ben vervolgens begonnen met een eigen paar schoenen te bewerken. Op school ben ik vervolgens reclame gaan maken om te peilen wat mensen ervan vonden en de reactie waren erg goed. Op dat moment kwam er al vraag naar en wist ik zeker dat ik er wat mee moest doen.

Wat wil je verder nog delen?

Ik hoop nog een hoop te leren. Ik weet zeker dat ik mijn doel zal bereiken, ongeacht hoelang het duurt. Denk groot en wees zelfverzekerd. Ieder mens heeft iets moois, straal dat mooie ook uit! Dat wordt in ieder geval mijn motto tijdens mijn periode bij Eager People.

Rakim ondersteund sinds oktober onze recruitment-afdeling, waar hij met zijn creatieve insteek onze medewerkers op een originele en persoonlijke manier benaderd en blij maakt. Ook een keer met Rakim op gesprek voor een leuke baan? Druk op de knop hieronder voor al onze vacatures!

Naar alle vacatures!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.