fbpx

Goed doel gezocht voor de MijnStudent bedrijfskleding

09 maart 2018

Nog niet zo lang geleden zijn we van MijnStudent veranderd in Eager People. We kregen niet alleen een nieuwe naam, maar ook een compleet nieuw dienstenpakket. Bij zo´n grote transitie horen natuurlijk ook allerlei praktische zaken. Zo hebben we nu een flinke hoeveelheid nog nieuwe bedrijfskleding met bedrukking van MijnStudent over. We zoeken hier een goede bestemming voor. Heb jij een tip?

Transitie

In 2008 begonnen drie Utrechtse vrienden onder de naam MijnStudent het eerste studentenklusbedrijf van Nederland. In eerste instantie voor particuliere huishoudens, maar als snel maakte MijnStudent de overstap naar zakelijke klanten. Scholen, zorginstellingen, woningcorporaties en bedrijven huurden slimme studenten in voor facilitair werk. Goede bedrijfskleding was hierbij belangrijk, zodat we herkenbaar en professioneel voor de dag kwamen. We kozen voor duurzaam katoen van De Katoenfabriek in Utrecht en onze jongens en meiden liepen met veel plezier in onze vesten en t-shirts. De vesten zaten heerlijk en werden daarom zelfs een populair item. Menig klant en oud-medewerker loopt nog steeds in een MijnStudent-vest in het weekend!

Nieuwe diensten

In 2017 besloten we een nieuw bedrijf te bouwen waarin niet alleen studenten, maar mensen van alle leeftijden welkom zijn, als ze maar eager zijn! De focus blijft het bedienen van de facilitaire markt. Na negen maanden brainstormen werd de naam Eager People geboren. Onze facilitaire flexpool van slimme studenten en schoolverlaters, die als handymans, verhuizers, enzovoorts werken, blijft in stand, maar de dienstverlening werd flink uitgebreid met detachering, uitzenden en werving & selectie van facilitaire professionals.

Nieuwe bestemming

We namen na 9 mooie jaren afscheid van een populair bedrijf, en daar hoort ook het afscheid van onze oude bedrijfskleding bij. De kleding is nieuw en nog heel goed bruikbaar en daarom zouden we het heel leuk vinden om daar een nieuwe bestemming voor te vinden. Het heeft de voorkeur dat het niet `op straat´ beland in Nederland, maar het zou leuk zijn als onze kleding wel echt bij mensen terecht komt die het gratis krijgen en gaan dragen. We hebben ruim 300 T-shirts en 200 vesten weg te geven. Wij dragen ook zorg voor verpakking en verzending.

Tips? Kom maar door!

Heb je een goed idee hierover? Stuur dan een e-mail naar info@eagerpeople.nl met het doel van je keuze en een korte toelichting. Alvast bedankt!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.