fbpx

Eager People breidt uit naar Amsterdam

23 december 2014

Eager People Asmterdam

Op 1 januari 2015 start Eager People een vestiging in Amsterdam. Het bedrijf heeft een goedlopende vestiging in Utrecht en gaat nu aan de slag in de hoofdstad. Eager People verwacht binnen een jaar iedere dag enkele tientallen Verhuis-, Klus, Tuin- en KantoorStudenten aan het werk te hebben.

Lokaal ondernemerschap

Na het Utrechtse succes van Eager People is een vestiging in Amsterdam een logische vervolgstap. Eager People heeft al een aantal studenten aan het werk bij klanten in Amsterdam. “Maar om je klanten echt goed te kunnen helpen is lokale aanwezigheid een must. Dichtbij je klant zitten en persoonlijk contact hebben is altijd de basis van ons succes geweest”, aldus Gerhard te Velde, oprichter en eigenaar van Eager People.

Betaalbare hulp

De vraag naar slimme studenten en starters die voor bedrijven, instellingen en bij particulieren praktische werkzaamheden doen is ook in Amsterdam groot. Eager People richt zich op het midden- en kleinbedrijf, zorgorganisaties, woningcorporaties en onderwijsinstellingen die behoefte hebben aan betaalbare hulp bij praktisch werk zoals een interne verhuizing, binnenschilderwerk, kleine klusjes of administratieve ondersteuning. Ook particulieren die een klus niet meer zelf kunnen of gewoon geen tijd of zin hebben om het zelf te doen, zijn van harte welkom bij Eager People.

100.000

Aan studenten geen gebrek in Amsterdam: van de 100.000 studenten die in onze hoofdstad wonen en leven zijn er genoeg te vinden die geschikt zijn voor Eager People. Gerhard: “Wij selecteren op harde skills, of iemand écht wat kan. Een student Bouwkunde die heeft leren klussen bij een aannemer bijvoorbeeld. Maar we kijken ook of mensen bij onze kernwaarden passen. Wij nemen alleen mensen aan die slim, betrouwbaar, nauwkeurig, eerlijk en ijverig zijn. Daarvoor zijn we in gesprek met een aantal (christelijke) studentenverenigingen. Zij zorgen voor een constante instroom van betrouwbare, degelijke en hardwerkende jongens en meiden.”

Sloterdijk

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Eager People Amsterdam is gevestigd vlak naast NS-station Sloterdijk aan de Kabelweg 32, 1014BB te Amsterdam. U kunt de Amsterdamse vestiging van Eager People bereiken via 020-2622977 en amsterdam@eagerpeople.nl.

Foto van de Amstel

(origineel) genomen door amira_a, © 2014 onder CC 2.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.