fbpx

Eager People richt logeerwoningen in voor Mitros

23 december 2014

Mitros logo

Woningcorporatie Mitros en Eager People zijn een raamovereenkomst met elkaar aangegaan voor de inrichting en het beheer van logeerwoningen. Dit zijn woningen die door Mitros worden gebruikt om bewoners tijdens groot onderhoud van hun woning tijdelijk comfortabel onderdak te bieden. Er zijn in een half jaar tijd enkele tientallen logeerwoningen ingericht voor zes grote projecten in Utrecht en Nieuwegein.

Theelepeltjes

De logeerwoningen die Eager People voor Mitros verzorgt, worden compleet ingericht opgeleverd. “Vergelijk het met een vakantiehuisje”, licht Gerhard te Velde, oprichter en eigenaar van Eager People toe. “Mensen moeten zich meteen thuis voelen. Iedere woning wordt daarom grondig aangepakt. Dit betekent dat ze worden geschilderd, maar ook voorzien van nieuwe vloeren, raambekleding, meubilair en alle huisraad die nodig is om prettig te verblijven. Tot en met de theelepeltjes aan toe.” De projectleiding is in handen van Eager People. Voor de inrichting wordt intensief samengewerkt met een ervaren projectinrichter, Lavoir uit Arnemuiden, een bedrijf met veel ervaring op het gebied van inrichting van vakantieparken.

Tijdelijke woonvoorzieningen

Eager People richt voor Mitros, de grootste woningcorporatie van Utrecht en Nieuwegein, alle tijdelijke woonvoorzieningen in. Naast logeerwoningen gaat het bijvoorbeeld ook om modelwoningen en calamiteitenwoningen. Voor Mitros is dat prettig omdat huurders zo gegarandeerd een goede logeerwoning hebben en dat Mitros weet dat het beheer in goede handen is. Inmiddels heeft Eager People in korte tijd enkele tientallen woningen in opdracht van Mitros ingericht. Een flinke operatie, maar dankzij de vaste relatiebeheerders van Eager People worden de projecten goed gecoördineerd. In korte tijd is er veel bereikt en naar tevredenheid van de bewoners. Zo gaf één van de huurders terug: “De logeerwoning was prima naar wens. Het was lekker dichtbij mijn eigen woning, de logeerwoning was compleet en keurig ingericht.”

Vertrouwde omgeving

De huurders kiezen zelf of ze van een logeerwoning gebruik willen maken. Zeker kwetsbare groepen, zoals senioren en mindervalide bewoners, maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid om in hun eigen omgeving onderdak te krijgen. Zij hoeven dan niet naar een hotel ver van hun huis, maar kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven tot hun eigen woning weer beschikbaar is.

Contact

Werkt u bij een woningcorporatie en vindt u onze dienstverlening interessant? Kijk voor meer informatie ook eens op onze pagina voor woningcorporaties of neem contact met ons op via 085-4016344 of info@eagerpeople.nl.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.