fbpx

Contractverlenging voor Laura en Laure

27 februari 2018

Laure van Lieshout #stayeager

Laura Voordouw en Laure van Lieshout kregen kortgeleden een contractverlenging bij Eager People. We zijn blij dat we hen aan boord hebben en vertellen graag iets meer over deze eagere collega’s.

Laura Voordouw

Laura is accountmanager bij Eager People en doet daarnaast een stuk recruitment voor vaste klanten van Eager People. Ze heeft nieuwe klanten met facilitaire vacatures in beheer en werkt aan het uitbouwen van de relatie met bestaande klanten die ons al jaren inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een IT bedrijf die enthousiast wordt van onze blije facilitaire medewerkers en ons steeds weer inzet bij hun langdurige projecten. Of een scholengemeenschap die al langere tijd conciërges inhuurt en die we nu ook van dienst kunnen zijn met een Facilitair Contract Manager.

Laura heeft voordat ze bij Eager People kwam, bij Make a wish gewerkt als coördinator Fondsenwerving en als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Bij Eager People heeft ze zich verder ontpopt tot commercieel talent. Haar kwaliteiten zijn enthousiasme, goed kunnen luisteren en haar intelligentie. Ze onthoud wat je haar verteld en is super attent.
Eager betekent voor Laura energie krijgen van je werk en passie hebben voor je werk.

Het leukste aan haar werk vind ze het contact met klanten en kandidaten en ontdekken naar waar ze echt op zoek zijn, om zo een mooie match te maken. Een geslaagde match geeft heel veel energie!
Wat haar kracht geeft buiten haar werk is veel buiten zijn, lekker lopen door het park, bos of over het strand met vriend(en) of familie.
Laura is goed in luisteren, een echte doorzetter en doet haar werk met hart en ziel. Haar superpower is dat ze altijd positief blijft en denkt in mogelijkheden. Kijk ook eens dit filmpje:

Laure van Lieshout

Laure van Lieshout is ook accountmanager maar zij werkt eigenlijk maar voor één klant, namelijk woningcorporatie Mitros. Hier verzorgd Eager People al sinds 2014 de inrichting en het beheer van alle logeerwoningen die worden gemaakt om huurders tijdelijk te huisvesten tijdens ingrijpende renovaties. Zo heeft Laure logeerwoningen geregeld in Utrechtse wijken als Overvecht, Zuilen, Kanaleneiland, enzovoorts.
Laure is no nonsense, werkt hard en doet precies wat ze moet doen. Ze is super georganiseerd, regelt alles tot in de puntjes, werkt efficiënt en denkt altijd constructief mee als er een uitdaging op haar afkomt. Dat past mooi bij de facilitaire dienstverlening waar alles om de klant draait.

Net als Laura komt ook Laure uit de kinderopvang. Maar zij koos er destijds heel bewust voor om een andere richting in te slaan en het bedrijfsleven in te gaan. Eager betekent voor Laure: hard werken en graag willen werken, intrinsieke motivatie en nieuwsgierig zijn. Het leukste aan haar werk vindt ze:”Het (persoonlijke) contact met de contactpersonen binnen Mitros. De oprechte interesse die vanuit hen en vanuit mij komen zorgen ervoor dat ik plezier in mijn werk blijf houden”.

Wat haar kracht geeft buiten haar werk: leuke dingen doen met vrienden!

Contact

Wil je ook bij Eager People komen werken, of een keer kennismaken met één van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.