fbpx

Betrokken met haar klanten en altijd positief: projectleider Odette Pappot

24 mei 2017

“Het contact met klanten vind ik het leukste aan mijn werk. Je bouwt een band op met mensen en je praat over veel meer dan alleen werk.”

 

 

 

Wie: Odette Pappot

Leeftijd: 25

Achtergrond: Facility Management in Utrecht

In dienst sinds: februari 2015

Hoe ben je Eager People terecht gekomen?

Een oud-klasgenoot van de opleiding Facility Management had een vacature van Eager People op LinkedIn gedeeld. Dit was voor de functie van projectleider. Ik was net afgestudeerd en het leek mij lekker om bij een klein bedrijf te starten. Ik vond het heel leuk dat Gerhard dit bedrijf met twee vrienden was gestart toen zij zelf nog studeerden. Ook vond ik het idee achter het bedrijf, het helpen van mensen door studenten in te zetten voor klus- en verhuiswerkzaamheden, heel tof.

Wat vind je het leukste aan het werk dat je nu doet?

Het contact dat ik heb met klanten. Je bouwt een band op met mensen, ze weten je te vinden en je praat over veel meer dan alleen werk. Als ik een klant spreek hebben we eerst altijd een informeel gesprekje en daarna hebben we het pas over werk. Doordat je elkaar ook persoonlijk beter kent, wordt de gunfactor bij de klant veel groter.

Wat is de grootste verandering die je heb meegemaakt bij Eager People?

Ik denk dat het stoppen met werken voor particulieren de grootste verandering is geweest. Dat deden we op een gegeven moment al steeds minder en begin 2016 hebben we de knoop definitief doorgehakt. Over de afgelopen jaren zijn er continu dingen veranderd. Je moet het eigenlijk meer als een proces zien. Gerhard houdt Eager People in beweging, het is een ‘ongoing thing’. Nu zijn we bijvoorbeeld druk bezig met het creëren van nieuwe propositie en krijgt Eager People binnenkort een nieuwe naam.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt bij Eager People?

Vorig jaar hadden we een grote klus voor een zorginstantie. Samen met Mondial Verhuizingen hebben we in één week, op drie locaties, 82 bewoners verhuisd. Dat was echt een super gave opdracht. Er ging een flinke voorbereiding aan vooraf en het was op momenten behoorlijk stressvol, maar het klaren van deze klus gaf ontzettend veel voldoening. Het gaf echt een enorme kick.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.