fbpx

Accountmanager Robin Somberg: “ga eens vrijwilligerswerk doen!”

01 september 2020

Robin Somberg van Eager People

Hoor je een Twentse tongval? Dan spreek je waarschijnlijk met Robin… In dit artikel stellen we je voor aan Robin Somberg, 38 jaar en als accountmanager in dienst bij Eager People. Benieuwd wie Robin is en wat een accountmanager doet?

Robin, vertel eens, wie ben je en wat heb je gestudeerd?

Ik ben Robin Somberg, geboren in Almelo, 38 jaar, woon samen met mijn vrouw en twee katten in een jaren dertig woning in Nieuw-Engeland in Utrecht. Ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Zo heel af en toe komt er nog wel eens een Twentse tongval naar boven.

Wat doe je dan bij Eager People?

Ik werk bij Eager People als accountmanager. Ik ga een deel van de bestaande klantenportefeuille op me nemen en actief bezig met het werven van nieuwe klanten.

Wat levert dat op voor klanten/medewerkers van Eager People?

Voor de klanten levert dit een vast contactpersoon op die voor ze klaar staat, bij ze op bezoek komt en ze graag helpt met alle mogelijke facilitaire vraagstukken.

Wat maakt jou eager?   

Ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn ervaring, enthousiasme en empathie me goed kan inleven in onze klanten en hun situaties. Ik heb sterk de behoefte om met het menselijke aspect te werken en me in te kunnen zetten om andere mensen een prettige werkplek, werkgeluk en rust te kunnen bieden. Samen met dit team van leuke collega’s moet dit helemaal gaan lukken.

Wat doe je als je niet het werk bent?

Ik hou van koken en leer graag nieuwe smaken en ingrediënten kennen. Daarnaast ben ik altijd wel te porren voor een goede film of serie, ga graag naar concerten of bioscoop en de natuur in om te hiken. Verder bouw ik als hobby veel diorama’s (dat zijn miniatuur landschappen van kastelen, forten, etc) voor in musea en voor spellenwinkels om miniatuurspellen op te spelen.

Als je 1 miljoen euro advertentiebudget had op LinkedIn, welke boodschap zou je dan willen verspreiden? 

Al is het maar een half uur of uur per week, ga eens vrijwilligerswerk doen. Er zijn talloze mogelijke klusjes, gesprekken, etc te doen waarmee je iemand kan helpen en gelukkig kan maken. Het geeft je innerlijke rust en vooral een goed gevoel om een ander gelukkig te maken. Ik kan het iedereen aanraden.

“Ga eens vrijwilligerswerk doen!”

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.