fbpx

80 jaar recruitment ervaring

19 maart 2018

Zowel onze recruiter Jorrit te Nijenhuis als Jaron Bossinade zijn in de afgelopen maand 40 jaar geworden! We zijn onwijs blij met deze schat aan recruitment ervaring. Hun energie, gedrevenheid en gezelligheid die deze mannen in ons team inbrengen zijn onmisbaar. Daarom zetten we de heren graag in het zonnetje door iets meer over hen te weten te komen en dit te delen met de wereld!

Persoonlijk

Jaron, hoe ben je opgegroeid, hoe ziet jouw leven eruit? Wat vind je belangrijk in het leven?
“Ik kom uit een liefdevol gezin met ouders die gelukkig nog bij elkaar zijn. Ik heb een oudere broer en een tweelingzus en ik ben samen met onze familie opgegroeid in Utrecht. Na 20 jaar Utrecht zijn wij verhuisd naar IJsselstein en nog weer later ben ik op mijzelf gaan wonen in Houten. Mijn leven ziet er als volgt uit ik werk met heel veel plezier bij Eager People, daarnaast heb ik een bijbaan bij een leuke kookwinkel (Kookshop de Pepermolen) in Nieuwegein en pendel ik heen en weer tussen Houten en Rotterdam naar mijn partner. Ik vind het belangrijk in het leven dat iedereen elkaar met respect behandeld, naar elkaar luistert en altijd het beste beentje voort zetten.”

En jij Jorrit, wat is jouw verhaal?
“Ik ben 40 jaar geleden geboren in Indonesië op het eiland Sumatra. Na 6 maanden ben ik geadopteerd door twee geweldige mensen die ik vanaf dat moment als mijn ouders omarmt heb. Samen met mijn jongere broer en zus heb ik het grootste deel van mijn jeugd in het Noordhollandse dorp Heiloo (vlak onder Alkmaar) gewoond.”

“Wat ik belangrijk vind in mijn leven is familie, geluk, gezondheid en werk. Familie is voor mij de stabiele pijler in mijn leven. Geluk en een goede gezondheid zorgen voor een kwalitatief goed leven. Daarbij vind ik werk ook erg belangrijk. Wanneer je een leuke baan hebt zorgt dat voor voldoening en nut in je leven! Werken bij Eager People geeft mij voldoening (het bemiddelen van werkzoekenden) en ik geloof echt dat ik zo een nuttige bijdrage lever aan de maatschappij. Drie jaar geleden ben ik getrouwd met mijn vrouw Samantha in het Ierse dorp Leixlip, vlakbij Dublin. Een goede whisky sla ik dan ook niet snel af :-).”

Jaron, wat is volgens jouw vrienden en geliefden “Typisch Jaron”?
“Typisch Jaron is dat ik voor iedereen (familie, geliefde, vrienden en collega’s) klaar sta en altijd een luisterend oor biedt. Daarnaast ben ik ook wel van een grap en een grol. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”


Jorrit, hoe sta jij bekend bij je vrienden en familie?
“Gezellig, behulpzaam, eerlijk en open; dat ben ik. Tikkeltje direct en eigenwijs soms, maar daar is iedereen om mij heen wel aan gewend geraakt ;-).”

Hoe kom je tot rust na een lange werkdag, Jorrit?
“Ik sport heel graag om stoom af te blazen na een drukke dag. Daarnaast ben ik multi-instrumentalist (ik speel piano, gitaar, drums) en beschik thuis over een homestudio. Ik vind het heerlijk om na een drukke dag en na het sporten muziek te maken, alleen of met andere muzikanten.”

En Jaron, wat doe jij om te ontspannen?
“Mijn ultieme ontspanningsmomenten zijn over het algemeen mijn woensdagen die ik altijd roostervrij ben. Ik probeer dan heerlijk uit te slapen, beetje in en om het huis te keuvelen en met grote regelmaat naar de sauna te gaan om alles even van me af te laten vallen. Daarnaast helpen vakanties, leuke etentjes, festivals bezoeken en gewoon thuis op de bank zitten ook om te ontspannen.”

Loopbaan

Wat heb je gestudeerd Jaron, en waar heb jij voor Eager People gewerkt?
“Ik heb net zoals iedereen de basisschool gevolgd, vanuit daar ben ik gelijk richting het Grafisch Lyceum gegaan en heb ik daar de basisopleiding gevolgd en daarna de korte vakopleiding. De opleiding sloot niet aan waardoor ik besloot om bij mijn bijbaantje aan de slag te gaan (Albert Heijn). Na een korte periode er toch voor gekozen om als Administratief Medewerker aan de slag te gaan om daarna een stap te maken richting recruitment. Mijn recruitment basis heb ik opgedaan bij SPARQ. Daar heb ik echt de kneepjes van het vak leren kennen, wat ik nu weer in praktijk kan brengen bij Eager People. In de tussentijd heb ik mijzelf wel met grote regelmaat bijgeschoold door middel van diverse arbeidstrainingen en daarnaast heb ik mijn Middle Management behaald.”

Hoe ziet jouw loopbaan er tot nu toe uit Jorrit?
“Na het afronden van de MAVO, was ik even klaar met school. Ik wilde iets anders, vooral weg uit de ‘saaie’ thuisomgeving. Ik wilde echt iets anders gaan doen en besloot me aan te melden als beroepsmilitair bij de Koninklijke landmacht. Dit bleek een goede keuze te zijn, aangezien ik wel wat discipline en levenservaring kon gebruiken. Na 8,5 jaar, meerdere uitzendingen en meerdere functies te hebben gedraaid, besloot ik in 2004 om af te zwaaien en terug te keren naar de burgermaatschappij als leidinggevende binnen de luchthavenbeveiliging op Schiphol. Na 3 jaar werken op Schiphol, ben ik gaan werken als Security Coördinator bij D&B The Facility Group, waar ik na 2,5 jaar (en na het behalen van de deeltijd studie Facility Management) de overstap heb gemaakt naar de facilitaire dienstverlening als Facility Coördinator. Mijn laatste functie binnen D&B was die van Supervisor Operations (een operationele accountmanagers functie), waarna ik in november 2016 overgestapt ben naar Eager People als Senior Recruiter en Accountmanager.”

Wat vinden jullie goed aan jezelf?
Jaron:
“Haha, blijft lastig om te zeggen over jezelf! Ik denk dat anderen over mij zullen zeggen dat ik een echte relatiebeheerder ben welke zich richt op kwaliteit en een langdurige relatie. Ik vind het zelf ook erg leuk om contact te onderhouden met zowel kandidaten als klanten en ik denk dat ik daar ook wel goed in ben.”

En jij Jorrit?
“Ik ben goed in luisteren en vragen stellen. Ik voel mensen goed aan en krijg vaak de juiste informatie uit mensen om in te kunnen schatten of iemand echt past in een functie en binnen een organisatie.”

Drijfveren

Waar kom jij je bed voor uit Jaron?
“Ik kom mijn bed uit voor een leuke werkdag samen met de collega’s van Eager People. Maar ook voor een lekkere portie sushi, een lekker ontbijtje, een surprise weekend, vakanties en zo kan ik nog wel even doorgaan.” 

Jorrit:
“Ik vind mijn werk echt leuk en het kost het me daarom geen enkele moeite om ‘s morgens vroeg uit bed te komen. Naast het werk kom ik graag mijn bed uit voor dingen waar ik positieve energie van krijg en die iets positiefs toevoegen aan mijn leven.”

Wat versta jij onder eagerness?
“Jorrit: Eagerness betekent voor mij 100% ergens voor gaan. Alleen willen gaan voor het optimale resultaat, altijd het beste uit jezelf willen halen, ook op de dagen dat je soms wat minder in je vel zit.”

Wat is Eager voor jou Jaron:
“Eagerness is voor mij gaan voor je doel. Jezelf ergens in vastbijten en gaan voor een mooi resultaat voor zowel opdrachtgever, kandidaat als Eager People zelf.”

Jorrit en Jaron bij Eager People

Hoe ben je bij Eager People terechtgekomen Jorrit?
“Ik ben via mijn vrouw, Samantha, met Gerhard in contact gekomen. Ik zocht op dat moment een nieuwe baan en Gerhard was op dat moment de persoon die mij een leuke en passende baan kon aanbieden. Daar heb ik nooit spijt van gehad! Het is makkelijk om bij een gevestigd bedrijf te gaan werken, maar juist de uitdaging van een jong groeibedrijf geeft mij veel energie.”

Jaron:
“Zoals waarschijnlijk heel veel mensen kende ik Gerhard uit mijn netwerk bij één van mijn vorige werkgevers. Vorig jaar stond ik op de Vakbeurs Facilitair in Utrecht en daar kwam ik Gerhard tegen. In het gesprek wat volgde hadden we gelijk een klik. Op het moment dat ik op zoek ging naar een nieuwe baan dacht ik als eerste aan hem. Tijdens het eerste en open gesprek kwamen wij erachter dat we een match waren en zo geschiedde.”

Wat doe je bij Eager People?
Jaron:
“Ik ben Senior Recruiter en Accountmanager. Wat mij betreft het beste van twee werelden. Ik zorg voor leuke nieuwe opdrachtgevers, een stuk klantenbinding en relatiebeheer/uitbouw van onze opdrachtgevers. Daarnaast ben ik elke dag weer bezig om de beste kandidaten op de leukste plekken te plaatsen en daarmee zowel de opdrachtgever als de werkzoekende blij te maken.”

Jorrit:
Ik ben Senior Recruiter en Accountmanager bij Eager People, twee functies die goed bij mij passen. Enerzijds vind ik het heel leuk om kandidaat en opdrachtgever op een kwalitatieve wijze te verbinden. Van een succesvolle match en plaatsing krijg ik enorm veel energie! De rol van Accountmanager voor bestaande klanten vind ik vooral leuk, omdat ik een echte relatie wil opbouwen met een klant. Het echt verdiepen in de organisatie, meedenken met facilitaire vraagstukken en uiteindelijk echt een meerwaarde zijn voor een klant is een ultiem doel.”

Bucketlist

Wat wil je nog zien en beleven, wat staat er op jouw bucketlist?
Jaron:
“Wat staat er nog op mijn bucketlist mhm. Zoveel kan ik eigenlijk wel zeggen, ik zou heel graag nog een keer parachute willen springen (wat binnenkort waarschijnlijk ook gaat gebeuren), ik zou nog heel veel willen reizen en dan vooral richting Azië en ik zou nog een keer willen gaan samenwonen met mijn partner (hint, hint).”

Jorrit:
“Ik heb al heel veel punten afgewerkt op mijn bucketlist, van parachutespringen tot een vliegtuig besturen, maar wat ik heel graag wil is een een lange reis maken door Australië en Nieuw-Zeeland.”

Contact

Wil je een keer nader kennismaken met Jaron of Jorrit, of één van onze andere recruiters? Neem gerust contact met ons op!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.