fbpx

Eerste online meeting Kopgroep Facilitair!

14 mei 2020

Afgelopen dinsdag was het zo ver; de eerste online meeting van de Kopgroep Facilitair!

De Kopgroep Facilitair is het krachtige netwerk van interim experts op het gebied van facility management en huisvesting! De Kopgroep bestaat uit zowel beginnende als zeer ervaren interimmers op de gebieden facilitair, inkoop, huisvesting en vastgoed. Door deze mix van ervaring en frisse blikken, gecombineerd met een breed palet aan kennis en ervaring, kan Eager People voor elke interim vraag een passend antwoord bieden.

Normaliter komt de Kopgroep Facilitair elk kwartaal live bij elkaar op een inspirerende locatie. Door de corona situatie is dat helaas niet mogelijk en hebben we een online programma opgesteld voor de komende maanden. Tijdens de nu twee-wekelijkse online bijeenkomsten via Zoom, helpen we elkaar verder. We delen onze successen, wisselen opdrachten, kennis, ervaring en tips uit. Er is vooral ruimte om met elkaar te sparren. Afgelopen dinsdag om 16:00 gingen we online van start en het de groep bestond uit bekende én nieuwe gezichten. De groep kreeg een aantal vragen voorgesteld, waarna er in online break-out rooms verder gediscussieerd werd.Daarna gingen we dit plenair verder met elkaar bespreken. Zo ontstonden er mooie, waardevolle gesprekken en werd er echt vanuit de verbondenheid met elkaar gesproken. Er werd natuurlijk gesproken over wat de grote wijzigingen zullen zijn binnen het vakgebied en welke kansen er gaan komen. Welke lessen worden er nu geleerd en hoe gaan we daar in de toekomst mee om?

Het was een waardevolle meeting en we kijken nu al uit naar de volgende op 9 juni! Wil je als interimmer aanhaken?
Ga dan naar de onderstaande link en schrijf je alvast in.
https://eagerpeople.nl/kopgroep-facilitair/

Gedreven interim professional nodig?
Dankzij de kracht van de Kopgroep kunnen we u snel van dienst zijn bij het vervullen van interim posities of -opdrachten. Bent u op zoek bent naar een interim facilitair manager, tijdelijke teamleider facilitair, interim inkoper, ad interim adviseur huisvesting, tijdelijke projectmanager en/of procesmanager facilitair, helpen wij u graag verder.  Neem contact op en we gaan voor u aan de slag.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.