fbpx

Winnaar Sublime FM-actie

26 juli 2013

In april en mei van dit jaar zond de radiozender Sublime FM uit vanaf het kloppend hart van het Nederlands sporennet, Utrecht Centraal Station. Een tijdelijke studio in het pas geopende deel van de nieuwe stationshal was voor twee maanden de stek van Sublime FM. 

Operatie

Een hele operatie, aangezien alle meubels naar één van de drukste plekken van Nederland moesten worden getransporteerd, en na afloop weer terug. Dwars door alle treinreizigers heen zonder deze te hinderen in hun dagelijke reis. De verhuizing werd succesvol uitgevoerd door de ervaren VerhuisStudenten van Eager People.

Actie

Eager People zette in samenwerking met Sublime FM een actie op, waarbij luisteraars van het radiostation konden bellen met een klus die al een tijdlang klaar lag. Degene met de meest originele klus en verhaal won een KlusStudent. Deze is de klus gratis uit komen voeren. De winnaar van deze actie is mevrouw Geurtjens. Haar trap was door de jaren heen onder een aantal gebladderde verflagen terechtgekomen. Inmiddels heeft KlusStudent Herke Weijs de trap weer teruggebracht in de originele staat, klaar om weer een mooie nieuwe verflaag te krijgen.

Bekijk hier een filmpje van de klus bij mevrouw Geurtjens:

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.