fbpx

Eager People helpt ‘Staatsloterij: Puur Geluk’ bij opknappen kinderkamers

07 juli 2015

Op 22 juni mocht Eager People voor het programma ‘Staatsloterij: Puur Geluk’ van RTL4 drie kinderkamers in Rotterdam opknappen voor een gezin dat wel een steuntje in de rug kon gebruiken. Met een team van zes man sterk hebben we die klus in één dag geklaard.

Puur Geluk

In het RTL4 programma ‘Staatsloterij: Puur Geluk’ verrast presentatrice Nance elke week mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken met een leuke verrassing. In de uitzending van vrijdag 26 juni waren Patricia en Kaleb aan de beurt. Patricia zorgt samen met haar vriend Kaleb sinds drie jaar voor de drie kinderen van haar overleden zus van 15, 14 en 8 jaar. Zowel Patricia als Kaleb hebben geen rijbewijs en moeten dus alles met het openbaar vervoer doen. Met drie tieners is dat een behoorlijke uitdaging. Om Patricia en Kaleb te helpen, kregen zij beiden een gratis rijopleiding aangeboden.

Opknapbeurt

Maar er was meer: de woning van de zus van Patricia, waar de kinderen wonen, was ook al een tijdje aan een opknapbeurt toe. Voor die klus werd Eager People gevraagd. Op vrijdagmiddag 19 juni kwam er bij de Amsterdamse vestiging van Eager People een belletje binnen en werd gevraagd om een klusteam van zes man voor de maandagochtend erop. Het binnenschilderwerk moest gedaan worden en IKEA-meubelen moesten worden gemonteerd. Maandagochtend stond het Eager People team in Rotterdam op de stoep om de klus uit te voeren. En met een mooi resultaat!

Het resultaat?

Wilt u zien hoe de kinderkamers opgeknapt zijn? De uitzending van 26 juni is helaas alleen tegen betaling hier terug te zien. Vanaf 38:00 minuten is Eager People in beeld. U kunt uiteraard wel de foto’s van onze studenten bekijken!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.