fbpx

Eager People in Erasmus Magazine

16 mei 2014

Niet alleen in Utrecht en omstreken, maar in heel Nederland zijn de afgelopen jaren de studentenklusbedrijven als paddestoelen uit de grond geschoten. Het idee om slimme, hardwerkende studenten in te zetten voor praktische klussen spreekt veel mensen aan. Ook in Rotterdam wordt hier nu aandacht aan besteedt in een mooi artikel in het Erasmus Magazine.

Animo

Eager People was het bedrijf dat de term studentenklusbedrijf bedacht en het concept op de kaart zette. Niet lang na de oprichting van Eager People kwamen er in allerlei andere studentensteden vergelijbare concepten om. Het is mooi om te zien dat er zoveel animo onder studenten is om de handen uit de mouwen te steken. Tegelijkertijd is het tof om te merken dat steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, hun vertrouwen stellen in jonge mensen.

Vergrijzing

De student die als dienstverlener ingezet wordt heeft naar de toekomst nog veel groeipotentieel. Dienstverlening aan huis door studenten is in opkomst mede door vergrijzing en het langer thuis blijven wonen van senioren. Hierdoor zullen mensen steeds vaker een beroep doen op praktische hulp. Dat kan het verwijderen van een computervirus zijn, maar ook kleine klusjes in huis of het onderhoud aan de tuin zoals grasmaaien, schoffelen, snoeien. Als Eager People stellen we relatief voordelig goede mensen ter beschikking die weten wat ze doen. Eager People is een betrouwbaar adres voor klussen.

Vaste kosten

Ook in de zakelijke markt, waar de concurrentie tussen bedrijven toeneemt en het kostenbewustzijn groeit, zal men steeds vaker voor studenten gaan kiezen. Studenten zijn superflexibel en leveren geen vaste kosten of uitbreidingen van de formatie op. Bovendien kan met de juiste selectie van studenten worden bijgedragen aan het servicelevel richting de eindklant van de zakelijke gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan een woningcorporatie die moet bezuinigen, maar tegelijkertijd haar huurderstevredenheid wil vergroten . Door de inzet van studenten hoeft men geen extra onderhoudspersoneel of woonconsulenten aan te nemen, maar kan men wel allerlei ad hoc klusjes of bijvoorbeeld een draagvlakmeting laten doen.

Doorlezen of meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Eager People bij u thuis of bij de organisatie waar u werkt? Ga naar www.eagerpeople.nl of neem contact met ons op via 085 40 16 344.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.