fbpx

Interim projectassistent Samantha

Project assistent via Eager people

Dat Samantha van Londen (28) van aanpakken houdt, dat blijkt wel uit haar goedgevulde agenda. Zij werkt momenteel voor een grote opdrachtgever in Amsterdam. Ze werd hier door Eager People bemiddeld als facilitair projectondersteuner. Naast dit werk is Samantha ambassadeur van Future Females, coördinator bij Kessels & Smit Publishers én runt ze haar eigen bedrijf: Sakura, Hospitality Solutions!

Interim projectassistent en bezige bij

Lang stilzitten is niks voor Samantha. Na een intensieve dag op kantoor kan je haar namelijk tot wel vijf keer in de week in een CrossFit box vinden. Ze is een echt aanpakker die weet wat ze wil.
Ben jij ook een bezige bij? Solliciteer op één van onze vacatures via onderstaande knop.

Onze vacatures

Handen in het haar

Voordat ze daar aan de slag ging woonde ze anderhalf jaar voor werk in Zuid-Afrika. Toen ze naar Nederland terug verhuisde wilde ze graag weer ergens aan de slag. Alleen wist ze even niet zo goed waar te beginnen.
“Ik kwam in juni terug uit Johannesburg, maar ik was ruim anderhalf jaar uit de Nederlandse markt geweest en wist dus niet zo goed wat er speelde en wat voor vraagstukken er liepen.” Al snel kwam de gedachte in haar op dat ze hiervoor Eager People misschien wel kon benaderen. “Ik kende Eager People al toen het nog MijnStudent heette. Bij Maliebaan45 huurde we namelijk wel eens mensen van ze in.”

Wie niet waagt, wie niet wintproject assistent samantha

“Aangezien ik daar toch al wat contacten had dacht ik: weet je, ik ga gewoon een keer met ze kletsen en ik kijk wel wat er gebeurt. Toen ik op gesprek bij ze ging hadden ze net een vacature als projectassistent facilitair binnen gekregen. Op basis van mijn ervaring en het werk dat ik doe vonden ze dit heel goed bij mij passen. De volgende dag zat ik bij de opdrachtgever en de dag daarna kon ik al aan de slag!”
Samantha haar eerste insteek van het gesprek was gewoon even kennis maken en dan zou ze wel horen hoe en wat. “Ik ging er niet heen met de intentie om er werk uit te halen.”
Met Eager People werken was nieuw voor haar, maar bevalt haar meer dan goed. “Het contact was vanaf het begin al fijn. Heel persoonlijk en niet alleen over werk. Ook over mijzelf, mijn achtergrond en waar mijn ambities liggen.”

Maatwerk

“Ik vind het heel fijn dat Eager People een goed beeld heeft van wie ik ben. Daarnaast kennen ze de opdrachtgevers ook goed. Ze kunnen dus goed inschatten wie daar wel of niet bij zou passen.”
“Toen ik op gesprek kwam hadden ze nog drie andere vacatures openstaan, maar ze zeiden gelijk dat deze niet echt bij mij pasten. Ik was het daar helemaal mee eens. Ik stond bij die vacatures niet goed in mijn kracht. Dat hadden ze dus vanaf het begin al goed ingeschat.”
Het contact met Eager People verloopt heel organisch vertelt Samantha. “Af en toe krijg ik van Dennis (commercieel manager bij Eager People) een bericht met de vraag hoe het gaat. Niet alleen hoe het bij de opdrachtgever gaat, maar ook hoe het bij mij gaat en of ik het nog naar mijn zin heb.”
“Dit werkt voor mij heel fijn. Ik doe namelijk veel verschillende dingen en als ik dan bijvoorbeeld iedere week een gesprek zou hebben dan wordt het een heel erg geregisseerde agenda. Daar ben ik zelf helemaal niet goed in. Eager People speelt daar fijn op in.”

Ook een facilitair coördinator, facilitaire projectleider of projectassistent zoals Samantha nodig? Neem dan contact met ons op via: 030 201 17 62, bekijk onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan via de knop hieronder!

Uw persoonlijke offerte.

Artikel door Mente Weijer.

“De volgende dag zat ik bij de opdrachtgever en de dag daarna kon ik al aan de slag!”

Meer kandidaten over Eager People

Project assistent via Eager people

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

  • |Klant: Gemeente Utrecht
  • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Project assistent via Eager people

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

  • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Project assistent via Eager people

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

  • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.