fbpx

Facilitair leidinggevende Martijn

Facilitair leidinggevende Dennis over zijn ervaring bij Eager People

Maak kennis met Martijn van Elk (20). Hij komt uit Zeist, heeft een opleiding MBO niveau 4 Facilitair Leidinggevende gedaan en werkt nu al ruim vijf maanden bij ARAG op de facilitaire afdeling. Wat voor hem begon als een tijdelijke baan is in een paar maanden tijd een vaste baan geworden. Ja, je hoort het goed: een vaste baan! Welke twintig jarige kan dit nou zeggen op zo’n leeftijd?!

Zijn werk is heel divers vertelt facilitair leidinggevende Martijn. Elke dag is namelijk anders en dat bevalt hem wel. De ene dag werkt hij op de postkamer en regelt hij de post, en de andere dag is hij bezig met nieuwe werkplekken installeren. Hij zit bijna nooit op een vaste plek. “Dat is heel lekker. Ik heb namelijk een beetje moeite met de hele dag stil zitten.”

Van tijdelijke baan tot facilitair leidinggevende

Met de hulp van Eager People heeft Martijn deze mooie baan weten te bemachtigen. Via LinkedIn was hij door hun benaderd. Toen hij hier op inging werd hij vrij snel gebeld en uitgenodigd voor een gesprek op kantoor. Martijn gaf aan dat hij vrijwel meteen kon beginnen met werken als ze iets hadden gevonden. Dit was het geval en binnen een paar dagen had Martijn een nieuwe geschikte baan.

In eerste instantie ging het over een tijdelijke functie van twee maanden, dit werden er na verloop van tijd vier à vijf en uiteindelijke werd het een vaste baan als facilitair leidinggevende! Hij werkt nu dus niet meer voor Eager People, maar kijkt terug op een hele fijn samenwerking vertelt hij. “Ik zou zeker weer Eager People inschakelen als ik opnieuw een baan zou zoeken. Ze hebben mij heel goed geholpen en ik vond het contact super zijn.”

Facilitair leidinggevende Dennis over zijn ervaring bij Eager People

‘Even appen’

Het persoonlijke contact wat hij had met Eager People vond hij vooral heel fijn. “In tegen stelling tot andere grote uitzendbureaus was ik hier geen nummertje. Bij zulke bureaus kan je als je een vraag heb een mail sturen en verwachten dat je pas na vijf weken antwoord hebt. Bij Eager People gaat dit veel sneller en kon ik zelfs gewoon een appje sturen naar mijn contactpersoon als er iets was.”

“Ik had voornamelijk contact via Whatsapp met Eager People. Bellen kan, maar een appje sturen was ook altijd een optie. Ik vond dit vooral handig als ik even druk was en snel even iets wilde weten. Wachten op een reactie hoeft meestal niet eens.”

Presentje

Als je aan Martijn vraagt wat hem is bijgebleven aan de korte tijd dat hij voor Eager People werkte is het toch wel met stipt de cadeaubon die hij kreeg thuisgestuurd van Eager People. “Bij ARAG waren ze erg te spreken over mijn werkzaamheden en lieten dit aan Eager People weten. Eager People stuurde mij vervolgens een cadeaubon en een persoonlijk kaartje waarop stond dat zowel ARAG als Eager People heel tevreden met mij waren. Dit vond ik echt heel tof.”

Ben jij ook opzoek naar een facilitair medewerker of een facilitair leidinggevende? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag direct een offerte aan.

Artikel door Mente Weijer.

 

““Bij Eager People was ik geen nummertje en werd ik altijd snel geholpen.””

ARAG

  • Medewerkers:
  • 4000
  • Specialisaties:
  • Rechtsbijstand
  • Opgericht:
  • 1935

Meer kandidaten over Eager People

Facilitair leidinggevende Dennis over zijn ervaring bij Eager People

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

 • |Klant: Gemeente Utrecht
 • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Facilitair leidinggevende Dennis over zijn ervaring bij Eager People

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

 • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Facilitair leidinggevende Dennis over zijn ervaring bij Eager People

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

 • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.