fbpx

Jennifer is the one!

Het is donderdag 16 augustus en mijn externe werkplek voor vandaag is Johnny River in Amsterdam. Onder het genot van een heerlijke kop thee bereid ik mij voor op de vier gesprekken die gepland staan vandaag.  

Wanneer Jennifer arriveert, ben ik bijna aan het einde van het derde gesprek. Ik zie haar binnenkomen en onze blikken kruisen even: we hebben elkaar gezien. Jennifer neemt plaats in de lounge en ik rond het gesprek af met de kandidaat. Ik begeleid de kandidaat naar de uitgang en loop vervolgens naar Jennifer.

We begroeten elkaar en wat mij meteen opvalt is haar ferme handdruk én twinkeling in haar ogen. Een gevoel van herkenning komt direct bij mij naar boven. Alsof ik haar al jaren ken. We nemen plaats, bestellen een kopje koffie en het gesprek start op een heel natuurlijke manier. We nemen haar arbeidsverleden door, waaronder ook haar eigen to-go restaurantje. We brengen haar sterke competenties en persoonlijke kernwaarden in kaart. Ook praten we over haar valkuilen, slechte gewoonten en de levenslessen die ze geleerd heeft. Het wordt echt een persoonlijk gesprek, waardoor ik een heel compleet profiel van Jennifer kan schetsen. Wat ontzettend fijn wanneer kandidaten zich zo open en kwetsbaar durven op te stellen!


De tijd vliegt voorbij en we ronden het gesprek af. Vervolgens maak ik het profiel op en stel Jennifer voor bij de opdrachtgever. Tot mijn grote verbazing wordt zij in eerste instantie afgewezen. Ik ben het niet eens met de terugkoppeling en spring in de bres voor Jennifer! Ik weet de opdrachtgever te overtuigen dat Jennifer écht een kans moet krijgen om zichzelf te presenteren. De opdrachtgever was blij met dit telefoontje en vond het bijzonder dat ik op deze manier voor onze kandidaat op kwam. Het gesprek kan ingepland worden.

Ruim een week later vindt het gesprek plaats. Voordat het gesprek plaatsvindt, stuur ik nog een berichtje naar Jennifer om haar succes te wensen. Op kantoor kijk ik continue naar de klok, waar de minuten tergend langzaam wegtikken. Ik ben zo benieuwd. Direct na het gesprek belt Jennifer en vertelt dat ze enthousiast is over de werkomgeving, werkzaamheden, collega’s en bedrijfscultuur. Ze ziet het helemaal zitten! Niet lang daarna belt de opdrachtgever met het goede nieuws; Jennifer is the one! De opdrachtgever is blij dat ik zo standvastig ben geweest. En dan gebeurt hetgeen waar Jennifer zo naar verlangd heeft. Twee weken later wandelt zij bij haar nieuwe werkgever naar binnen. Vol van energie en zelfvertrouwen. Een nieuwe fase in haar leven gaat van start.

Na ongeveer een maand, zoeken mijn collega Jorrit en ik, Jennifer op. Bij aankomst treffen we een intens gelukkige Jennifer aan! We worden hartelijk ontvangen, overstelpt met anekdotes en de ruimte vult zich al snel met gezelligheid, humor en lachsalvo’s. De opdrachtgever en Jennifer zijn erg blij met elkaar. Ze voelen elkaar nu al feilloos aan en hebben aan een half woord genoeg. Wat hen betreft is dit een samenwerking voor de aankomende jaren!

Waar ik energie en kippenvel van krijg? Dit soort matches maken. Het verschil maken in iemands leven. Daar word ik intens gelukkig van.

Groet,

Jaron

Ook een servicedesk medewerker, facilitair coördinator, facilitaire projectleider of projectassistent zoals Jennifer nodig? Neem dan contact met ons op via: 030 201 17 62, bekijk onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan via de knop hieronder!

Uw persoonlijke offerte.

 

“Jennifer is the one!”

PVH Europe

  • Medewerkers:
  • 500-1000
  • Specialisaties:
  • Retail

Meer kandidaten over Eager People

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

 • |Klant: Gemeente Utrecht
 • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

 • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

 • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.