fbpx

I've got the job mate!

  • |Klant: Sebald International Real Estate / STER FM
  • |Categorie: Uitzenden

Er waren eens……..

Twee reislustige dames, genaamd Rianne en Yasmine. Beide dames behaalden succesvol hun diploma HBO Facility Management in Amsterdam en vertrokken eind 2017 naar Australië. Eerst afzonderlijk van elkaar, maar daar kwam al snel verandering in….

Rianne had de ambitie om een jaar in Australië te gaan werken en had een werkvisum geregeld. Yasmine vertrok naar Down Under enkel om te gaan reizen. Echter kort na aankomst regelde Yasmine ook een werkvisum om aan de slag te gaan.

Toen Rianne en Yasmine erachter kwamen dat zij beide in Australië waren, zochten zij elkaar snel op. Samen gingen zij werken aan de Australische Westkust en maakten zij de lokale bevolking blij met hun aanstekelijke enthousiasme, gortdroge humor en Hollandse nuchterheid. Rianne en Yasmine hebben uiteindelijk 4 maanden samen gewoond, gewerkt en lief en leed met elkaar gedeeld. En er werd gelachen. Heel. Veel. Gelachen. Volgens de dames ging dat vaak gepaard met de lokale bevolking, een gezellige bar en een karaokeset. De dames genoten zichtbaar van het leven.

Maar toen kwam voor Yasmine het onvermijdelijke moment; haar tijd in Australië zat erop en moest terug naar Nederland. Rianne had andere plannen en vervolgde haar reis. Met een lach en een traan namen de dames afscheid van elkaar en Rianne vervolgde haar reis.  

Maar uiteindelijk kwam ook het einde van Riannes reis inzicht en zij nam contact op met Eager People.  Rianne had namelijk vóór haar reis ook al gewerkt via Eager People op de facilitaire servicedesk bij een grote opdrachtgever in Den Haag. Er waren diverse opties voor Rianne en met een opdrachtgever werd een Skype gesprek ingepland. Rianne wist all the way from Australia de opdrachtgever te overtuigen van haar kwaliteiten. Ze werd direct aangenomen! "I’ve got the job mate", glimlachte Rianne naar een Australische reisgenoot. Nu kon zij met een gerust hart terugkeren naar Nederland in de wetenschap dat ze gelijk een baan had. Maar voor dat het zo ver was, ging Rianne eerst nog even relaxen op het tropische eiland Bali.

Ondertussen…….

Was Yasmine, ook een reislustig type, ook neergestreken op Bali. Niet wetende dat Rianne daar inmiddels óók was. Zij kwamen elkaar weer tegen en hysterie alom natuurlijk. Yasmine vertelde aan Rianne dat zij nu ook een parttime baan zocht in het facilitaire domein. Rianne adviseerde Yasmine om op de site van Eager People te kijken. Yasmine was echter maar 1 à 2 dagen in de week beschikbaar, dus haar verwachtingen waren laag. Maar tot haar verbazing zag zij een passende vacature en reageerde direct. Met de laptop op schoot en de voeten in zand schreef ze haar sollicitatiebrief. Met een tijdsverschil van maar liefst 9 uur had Yasmine een telefonische intake met onze recruiter Jaron. Jaron schakelde direct met de opdrachtgever. "Een week later vloog ik terug naar Nederland en had al snel een kennismaking met Dagmar Groot van Ster FM. Onder het genot van een kopje koffie namen we alles door en werd ik aangenomen. Een week later was mijn eerste werkdag’’, zegt Yasmin trots.

"Eager People is super persoonlijk en heel begaan met de medewerkers. Ze hebben oog voor alle details en zijn heel transparant en eerlijk in de communicatie. De communicatie is fijn, makkelijk en laagdrempelig", aldus Yasmine. "Het voelt door het persoonlijke contact met iedereen in de organisatie anders dan werken voor een ander uitzendbureau. Daarnaast zijn de borrels ook altijd super leuk!", vult Rianne aan.

‘’Door alles wat ze voor ons geregeld hebben, zijn we stiekem van ze gaan houden’’, sluit Yasmin af.

Wij houden ook van jullie dames!

Ben jij ook op zoek naar een facilitaire held(in)? Neem dan contact met ons op via:
030 201 17 62, bekijk onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan via de knop hieronder!

Uw persoonlijke offerte.

“I’ve got the job mate, glimlachte Rianne naar haar Australische reisgenoot. ”

Meer kandidaten over Eager People

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

  • |Klant: Gemeente Utrecht
  • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

  • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

  • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.