fbpx

Gastheer en verhuizer Jorrit

Gastheer en verhuizer Jorrit over zijn ervaring bij Eager People

Maak kennis met Jorrit Riphagen (24): een vlotte, jonge gastheer en verhuizer die geschiedenis aan de Universiteit Utrecht studeert, lid is bij de studentenvereniging S.S.R.-N.U. en in zijn vrije tijd ervan houdt om muziek te maken. In juli werkt Jorrit een jaar bij Eager People en als het aan hem ligt blijft hij hier voorlopig nog wel even werken!

Flexibiliteit

Voordat Jorrit bij Eager People aan de slag ging werkte hij bij AKO op het station. “Dit vond ik alleen niet zo leuk. Ik wilde iets wat meer flexibel is. Iets waar ik per week kan aangeven wanneer ik wil werken en niet echt een vaste dag heb dat ik moet werken. Daarin werd ik heel erg beperkt door mijn vorige baan.”

Gelukkig voor Jorrit geeft Eager People hem die vrijheid wel! “Ik vind het echt super chill dat ik dit bij Eager People gewoon aan kan geven. Op die manier kan ik mijn planning helemaal invullen zoals ik dat wil. Als ik bijvoorbeeld over drie weken op donderdag een feestje heb dan wil ik vrijdag dus liever niet werken. Bij Eager People kan ik dit aangeven en wordt daar rekening mee gehouden.”

Facilitair medewerker en verhuizen Jorrit over zijn ervaring bij Eager People

Gastheer boven gratis sportschool

Op het moment is Jorrit veel met verhuizingen bezig voor Eager People vertelt hij. Ondanks dat dit niet zijn favoriete werk is, maakt hij er wel het beste van.

“Ik moet natuurlijk wel gewoon geld verdienen en probeer het te zien als een gratis sportschool.”

Hiervoor heeft hij een langere tijd bij Vrijwilligerscentrale Utrecht gewerkt. Hij had onder andere de taak van gastheer en secretariaat. “Het was een van mijn leukste baantjes die ik ooit heb gehad. Ik integreerde vrij makkelijk en had het heel erg naar mijn zin.”

Ook vond Jorrit het heel tof dat Laura (Accountmanager bij Eager People) na twee maanden langs kwam op zijn werk om te kijken hoe het daar ging. “Dat ze daar de tijd voor nemen vind ik echt heel leuk.”

Ben jij ook opzoek naar een facilitair medewerker? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag direct een offerte aan.

Artikel door Mente Weijer.

““Ik probeer het verhuizen te zien als een soort gratis sportschool””

Eager People

  • Medewerkers:
  • 125
  • Specialisaties:
  • Facilitair Recruitment
  • Opgericht:
  • 2008

Meer kandidaten over Eager People

Gastheer en verhuizer Jorrit over zijn ervaring bij Eager People

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

 • |Klant: Gemeente Utrecht
 • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Gastheer en verhuizer Jorrit over zijn ervaring bij Eager People

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

 • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Gastheer en verhuizer Jorrit over zijn ervaring bij Eager People

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

 • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.