fbpx

Facilitair beheerder Robbert

  • |Klant: Gemeente Utrecht
  • |Categorie: Uitzenden
Robbert heeft zijn plek bij gemeente utrecht gevonden

Robbert Peek (29) beschrijft zichzelf als een echte handyman. Geen probleem is hem te groot of niet op te lossen. "Ik blijf altijd doorgaan tot ik de juiste oplossing gevonden heb. Mijn motto is dan ook; niet geschoten is altijd mis''. 

Robbert werkte sinds december 2017 via Eager People bij de gemeente Utrecht als facilitair beheerder. Hij is elke dag met operationele facilitaire werkzaamheden bezig en dat werk varieert van het oplossen van storingen, het signaleren van technische mankementen tot aan het repareren van een lekkende kraan. "We doen echt van alles. Alle denkbare klussen in het pand lossen wij op'', aldus Robbert. Robbert houdt ervan om de dag altijd rustig te beginnen onder het genot van een kopje koffie met zijn collega's. "Zo bespreken we het werk rustig door, verdelen we de taken en delen we ook vaak privé zaken. Zo leer ik mijn collega's ook beter kennen. We hebben echt een tof team''.

#stayeager met facilitair beheerder Robbert

Een nieuwe uitdaging als facilitair beheerder.

Voordat Robbert aan de slag ging bij de gemeente Utrecht, werkte hij als huismeester bij de Hogeschool Utrecht. Deze baan was tijdelijk en hij hoopte op een doorstart op een andere locatie. De besluitvorming hierover bleef uit, met als resultaat dat Robbert per 1 januari 2018 werkloos zou zijn.
Daarom ging Robbert ondertussen op zoek naar een nieuwe baan via de vacaturepagina van Eager People. "Ik zag de vacature facilitair beheerder bij Eager People en reageerde direct. Ik werd door Dennis uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek, bleek dat ik perfect paste in het profiel en het was meteen een kloppend plaatje'', zegt Robbert met een glimlach. "Daarnaast toonde Dennis ook veel interesse in mijn persoon en wilde hij graag weten wat ik wilde bereiken in het leven. Ik vond het heel fijn dat er ook naar mijn persoonlijke ambities werd gevraagd. Dennis beloofde mij dat hij zijn uiterste best ging doen om bij te dragen aan die persoonlijke ambities, want ik wilde heel graag een huis kopen en met mijn vriendin trouwen. Uiteindelijk werden de zaken tussen Eager People en de gemeente Utrecht snel geregeld, zodat ik 18 december al kon starten. Dat vond ik ontzettend fijn zo vlak voor de kerstdagen''.

De overname

Robbert wist zich al snel te onderscheiden door zijn proactieve houding en leergierigheid. "Ik ontving hele positieve feedback vanuit de gemeente'', aldus Dennis. "In april gaf de gemeente Utrecht aan dat zij Robbert wilde overnemen. Daar was ik uiteraard ontzettend trots op en werk graag mee om Robbert deze kans niet te onthouden. Ik wist dat dit zijn kans was om  grote stap te zetten en zijn persoonlijke ambities waar te gaan maken. Na een goed gesprek met de gemeente werd besloten om Robbert op 1 juli 2018 over te nemen van ons'', zegt Dennis trots.

#Stayeager

Ondanks dat Robbert niet langer in dienst is van Eager People, voelt hij zich nog steeds erg verbonden met de organisatie. "Ik volg Eager People op alle social media kanalen, zodat ik op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen". Zelf is Robbert op social media ook erg actief en heeft hij op eigen initiatief de hastag #stayeager in het leven geroepen. Hiermee bedoelt Robbert dat je altijd 'eager' moet zijn om te blijven leren. Ook als het even tegenzit in het leven. "Eager blijven geeft je het doorzettingsvermogen en de wil om nooit op te geven''. Op dit moment ziet Robbert nog genoeg uitdagingen in zijn huidige functie, maar hij wil op termijn graag doorgroeien naar facilitair coördinator, planner of zelfs projectmanager. Ambities heeft hij dus genoeg en eagerness in overvloed.

Ook behoefte aan een facilitair beheerder van Eager People? Bekijk onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan!

Artikel door Mente Weijer.

“Ik ben ontzettend trots op wat ik tot nu toe bereikt heb bij de Gemeente. Zonder de steun van Eager People was dit niet gelukt.”

Gemeente Utrecht

Meer kandidaten over Eager People

Robbert heeft zijn plek bij gemeente utrecht gevonden

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

  • |Klant: Gemeente Utrecht
  • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Robbert heeft zijn plek bij gemeente utrecht gevonden

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

  • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Robbert heeft zijn plek bij gemeente utrecht gevonden

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

  • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.