fbpx

Facilitair contractmanager Connie

Facility Manager

Maak kennis met Connie van Eijbergen (44). Deze gedreven en enthousiaste dame is sinds maart 2018 werkzaam voor Eager People. Via ons werkt zij als Facilitair Contractmanager bij MTC PoortCentraal BV in Den Haag. Ze is verantwoordelijk voor het contractbeheer van de groenvoorziening, audiovisuele diensten, het meubilair en arbomiddelen en zorgt samen met de leveranciers voor een goede operationele uitvoering daarvan.

“Eager People zet zich 100% voor mij in. Ze kijken naar mij als persoon en ze weten wat er speelt.”

Connie heeft het hier ontzettend naar haar zin. De grootste uitdaging voor haar is dat ze soms wat meer geduld moet hebben! Dingen duren langer bij het Rijk vertelde ze. Maar deze pro-actieve dame laat zich hierdoor niet bij de pakken neerzitten en heeft al veel positieve reacties gekregen van haar nieuwe collega’s. “Ze merken dat de verandering binnen is.”

Hiervoor heeft Connie bij verschillende andere grote bedrijven gewerkt met namen als Nationale-Nederlanden, ING en Van Leeuwen. Ze heeft op het Hout-en MeubileringsCollege in Rotterdam gezeten en is van oorsprong interieur adviseur. Door de jaren heen heeft ze het facilitaire werkveld leren kennen en ondanks dat ze hiervoor nooit een diploma heeft gehaald is het wel echt haar ding geworden. In de tijd dat Connie nog voor van Leeuwen werkte had Gerhard (eigenaar/directeur) van Eager People haar als eens benaderd. “Ik was hem opgevallen en hij wilde een connectie via Linkedin. Eager People heette toen nog MijnStudent, dus ik snapte de link niet helemaal met mijzelf. Gerhard zei toen dat hij een breed netwerk heeft en dat ik daar altijd in mag kijken.”

Er even tussen uit

In oktober 2016 raakte Connie haar baan bij Van Leeuwen kwijt omdat er een reorganisatie plaats vond. Ze was hier meer dan drie en een half jaar aan het werk als Facility-en contractmanager. Ze was toen dus genoodzaakt om iets anders te zoeken. Eerder dat jaar kwam er ook een einde aan Connie’s relatie van ruim vijftien jaar. In korte tijd was ze haar partner én haar baan kwijt. “Het hakte er echt even in. Heel je basis is weg, je moet alles weer zelf uitzoeken.” Via buren van vroeger kon ze toen voor een tijdje naar Californië. Zij hebben daar een wijngaard en boden aan dat ze daar langs kon komen om te helpen in de wijngaard. “Het was heel goed om even niet in Nederland te zijn. Daar was lekker veel zon en ik was bij mensen die mij al heel lang kennen van vroeger. Het was een vertrouwde basis en ik kon daar weer tot mezelf komen. Dat was heel fijn!”

Facilitair contractmanager Connie over haar ervaring met Eager People

Nieuwe ronde nieuwe kansen als facilitair contractmanager

Ook in december vorig jaar was Connie weer even in Californië. Nog steeds opzoek naar een geschikte baan, toen Eager People een bericht stuurde dat ze voor haar een geschikte functie op het oog hadden. Dit moest alleen even wachten tot januari.
Ze is toen een aantal keer op gesprek geweest bij een potentiële opdrachtgever, maar zonder succes. Hier was geen wederzijdse klik en beide partijen besloten door te zoeken. Ondanks deze afwijzing vindt Connie dat er niks te verwijten viel aan Eager People. Ze voelde dat er een bepaalde ‘chemie’ was ontstaan tussen hen en ze wilde graag dat zij bleven mee zoeken naar een leuke baan voor haar.
Nog geen week later kreeg Eager People de aanvraag voor een Facilitair Contractmanager binnen en was er na twee gesprekken bij de opdrachtgever wél een match! Zo is er in hele korte tijd toch een nieuwe geschikt baan voor Connie gevonden.

Wat Connie zo fijn vindt aan Eager People?

“Ik vind dat het hele proces heel soepel gaat. Ze luisteren heel goed naar je en ze kijken altijd naar wat ze meer of beter voor je kunnen doen. Ze zetten zich 100% voor mij in en ze kijken naar mij als persoon en weten wat er speelt.”

Connie is de eerste werknemer die op deze manier voor Eager People aan de slag is gegaan. “Vaak is het werk voor korte periodes en is het meer op uitzend principe.” Dat zij de eerste is die op deze manier is aangenomen maakt haar natuurlijk al een beetje uniek, maar haar contact met Eager People is dat ook!
Zij zochten namelijk een gepaste oplossing voor Connie toen zij aangaf dat ze niet helemaal tevreden was over hoe ze haar reiskosten moest declareren. “Ik vond het omslachtig om apart iedere week voor iedere dag mijn reiskosten te moeten invoeren, terwijl ik een vaste locatie heb waar ik bijna nooit van afwijk. Toen is dit voor mij veranderd. Ik vind dit echt meedenken en vind dit ontzettend fijn!”

Ben jij ook opzoek naar een facilitair contractmanager? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag direct een offerte aan.

Artikel door Mente Weijer.

““Ik vind dat het hele proces heel soepel gaat. Ze luisteren heel goed naar je en ze kijken altijd naar wat ze meer of beter voor je kunnen doen.””

MTC PoortCentraal B.V.

Meer kandidaten over Eager People

Facility Manager

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

  • |Klant: Gemeente Utrecht
  • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Facility Manager

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

  • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Facility Manager

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

  • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.