fbpx

Alleskunner Marjolein

Alleskunner en verhuizer Marjolein over Eager People

Dat vrouwen ook gewoon hartstikke handig zijn bewijst Marjolein Nillessen (20)! Zij werkt bij Eager People als verhuizer/klusser en sluit regelmatig een modem aan en vervangt hier en daar een lampje als het moet. Daarbij ondersteunt Marjolein ons ook 2 dagen per week op het kantoor van Eager People. Naast dit werk studeert ze Psychologie en is ze lid bij de Utrechtse Studentenzeilvereniging Histos.

Alleskunner

Alleskunner Marjolein werkt nu ongeveer anderhalf jaar voor Eager People en werkt momenteel naast het verhuizen ook twee dagen in de week op kantoor. Ze helpt hier bij het onderhoud van de database. “Deze spit ik helemaal door. Een tijdje geleden hebben namelijk heel veel mensen zich ingeschreven en ik probeer nu te achterhalen of zij nog steeds hulp nodig hebben bij het zoeken naar een nieuwe baan.”

Naast de twee dagen op kantoor is Marjolein ook volop bezig met haar scriptie. “Het komt mij eigenlijk wel goed uit dat ik nu twee dagen vast op kantoor werk. Ik heb op deze manier wat meer houvast met mijn scriptie.”

Een vrouw die van aanpakken houdt

Naast dit werk vindt ze de verhuizingen nog steeds heel leuk en deze blijft ze ook zeker doen vertelt ze. “Ik vind het juist heel erg leuk dat ik zo met mijn handen bezig kan zijn, vooral omdat ik voor mijn studie veel theoretisch bezig ben. Ik vind het super fijn dat ik ook andere vaardigheden kan ontwikkelen tijdens dit werk. Bij Psychologie denken ze over alles tien keer na en willen ze er daarna dan ook nog over discussiëren. Tijdens dit werk gaat dat gewoon allemaal veel sneller en houden de mensen echt van aanpakken!”

Alleskunner en verhuizer Marjolein over Eager People

Soepel proces

Via haar commissieleden van haar studentenvereniging is ze in aanraking gekomen met Eager People. “Ik zag ze vaak thuiskomen met hun kleding helemaal onder het verf en toen leek mij dat ook wel grappig. Van het een kwam het ander.”
Het proces verliep ook heel soepel vertelt Marjolein.

“Via de website heb ik mij aangemeld en werd ik op kantoor uitgenodigd. Binnen een week had ik mijn eerste klus.”

Ben jij ook opzoek naar een facilitair medewerker of alleskunner? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag direct een offerte aan.

Artikel door Mente Weijer.

““Ik vind het juist heel erg leuk dat ik zo met mijn handen bezig kan zijn!””

Eager People

  • Medewerkers:
  • 125
  • Specialisaties:
  • Facilitair Recruitment
  • Opgericht:
  • 2008

Meer kandidaten over Eager People

Alleskunner en verhuizer Marjolein over Eager People

Hoe gaat het nu met? - Robbert Peek

 • |Klant: Gemeente Utrecht
 • | Categorie: Uitzenden

Een jaar geleden trad Robbert Peek in vaste dienst bij de Gemeente Utrecht, nadat hij eerst een half jaar gedetacheerd werd vanuit Eager People.[...]

Alleskunner en verhuizer Marjolein over Eager People

Ik maakte in de huiskamer een klein vreugdedansje

 • Categorie:

Rianna werkt al enige tijd via ons bij een internationale opdrachtgever in Amstelveen, waar ze het enorm naar haar zin heeft én dat blijft bij de[...]

Alleskunner en verhuizer Marjolein over Eager People

Ik ben echt fan van Eager People geworden!

 • Categorie:

"Yes", zeg ik luidkeels en laat onze vacaturetoeter weer schallen. Ik ontvang een leuke aanvraag voor een representatieve hospitality dame of[...]

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.