fbpx

Huismeester Utrecht

Huismeester UtrechtHuismeester Utrecht gezocht? Een huismeester is iemand die kapotte lampen vervangt, klein technisch onderhoud verricht, vergaderruimtes klaarzet, whiteboards ophangt, leveranciers te woord staat en nog heel veel meer. Het is fijn als een huismeester ook sociaal is en het leuk vindt om veel contact te hebben met verschillende mensen. Bij uitzendbureau Eager People hebben we een goed gevuld kandidatenbestand met mensen die staan te trappelen om als huismeester bij uw organisatie in Utrecht aan de slag te gaan.

Bestel direct!

Waarom een huismeester van Eager People?

Bij Eager People houden we van energieke mensen die plezier uitstralen, mensen die enthousiast zijn en echt genieten van het werk dat ze doen. Dat zijn de mensen die we voor ons willen hebben werken en wij denken dat dat ook de mensen zijn waar u als klant, blij van wordt. Onze huismeesters zoeken een afwisselende baan waarbij ze veel in contact staan met anderen en lekker kunnen klussen. Als facilitair uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van geschikt facilitair personeel en daar vallen huismeesters ook onder.

 De voordelen voor u:

Wanneer een huismeester bij ons inhuurt, heeft dat een aantal grote voordelen voor u:

  • Minder administratieve rompslomp;
  • U bent geen tijd en geld kwijt aan het werven en selecteren van geschikte kandidaten;
  • U kunt iemand tijdelijk inhuren, bijvoorbeeld in een drukke periode, bij vakanties of bij ziekte van uw eigen personeel;
  • Geen werkgeversrisico’s, zoals bij ziekte.

Andere facilitaire diensten waar wij mensen voor kunnen leveren

Naast huismeesters, kunt u voor uw organisatie in Utrecht ook voor heel wat andere facilitaire werkzaamheden bij ons inhuren. Denk aan: facilitair medewerkers, klussers, verhuizer, cable managers en nog veel meer. Ook als u op zoek bent naar vast personeel, kunnen wij u helpen. Het is namelijk ook mogelijk om ons alleen in te huren voor de werving en selectie van facilitair personeel. U betaalt dan alleen, als wij een kandidaat voor u vinden die ook daadwerkelijk bij u aan het werk gaat.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.