fbpx

Huismeester Amsterdam

Huismeester AmsterdamOp zoek naar een huismeester in Amsterdam voor op een school, een kantoorpand of een woningcomplex? Bij Eager People werken hoogopgeleide studenten die naast hun studie bij verschillende bedrijven en scholen in Amsterdam als huismeester werken. Onze medewerkers zijn enthousiast en denken met u mee.

Bestel direct een huismeester

Wat doet een huismeester?

Een huismeester is een echt manusje van alles. Hij of zij zorgt ervoor dat alles in het pand er spik en span uitziet, hij of zij ontvangt leveranciers, wijst mensen de weg en verricht kleine technische werkzaamheden. Een huismeester kan u bijvoorbeeld helpen bij het aansluiten van een beamer, kan ruimtes voor u klaarzetten en gasten ontvangen. Ook is deze persoon verantwoordelijk voor de (sociale) veiligheid in en rondom het pand.

Huismeester AmsterdamHuismeesters van Eager People in Amsterdam

Onze medewerkers worden regelmatig als huismeesters ingezet bij verschillende scholen, ROC’s en universiteiten in Amsterdam. Wij werken met proactieve jongens en meiden die met slimme oplossingen voor problemen komen. Het zijn mensen die naast hun studie graag fysiek bezig zijn en het daarom ook leuk vinden om te sjouwen en te klussen. Onze medewerkers kunnen flexibel ingezet worden en zijn ook in de avonden en weekenden inzetbaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Eager People doen we alles met aandacht. We nemen de tijd om onze medewerkers te leren kennen, om zo goed te kunnen bepalen voor wat voor soort werk ze het beste ingezet kunnen worden en in wat voor een bedrijven ze het beste passen. Dat geldt ook voor onze klanten. We nemen de tijd om u te leren kennen, komen graag bij u langs of nodigen u bij ons uit voor een kop koffie met een stukje taart. We willen graag weten wat er bij u speelt en waar u behoefte aan heeft. Tijdens de werkzaamheden onderhouden we contact met zowel u als de medewerker.

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.