fbpx

Handyman Amsterdam

Handyman AmsterdamEen handyman in Amsterdam inhuren doet u bij Eager People! Onze handymans zijn hoogopgeleid, zijn gek op klussen en komen met praktische oplossingen. Heeft u kantoormeubilair dat in- of uit elkaar gehaald moet worden? Lampen die opgehangen moeten worden? Of bent u op zoek naar iemand die het één ander op uw kantoor kan repareren? Huur dan een handyman bij Eager People Amsterdam in!

Neem contact op!

Handyman Amsterdam, de volgende dag op de stoep

U hebt een lading bureaus binnengekregen die u eigenlijk zo snel mogelijk in gebruik wil gaan nemen. Hoe handig is het dan om naar een bedrijf te kunnen bellen, en de volgende dag een handyman op de te stoep te hebben staan die dit voor u gaat regelen? Dit is hoe het werkt bij Eager People. U belt of mailt ons met uw vraag en wij zorgen dat er een handige klusser bij u langs komt. Ook wanneer u een handyman voor een langere tijd wilt inhuren, kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben namelijk ook handymans in ons bestand die op uitzendbasis bij u ingezet kunnen worden.

Slimme handymans

Wat onderscheidt onze handymans in Amsterdam van andere klussers? Dat ze jong en hoogopgeleid zijn. Het zijn slimme jongens en meiden die naast hun studie graag met hun handen bezig zijn. Of het zijn net afgestudeerden die tijdelijk werk zoeken. Wanneer u medewerkers van Eager Peopl inhuurt krijgt u studenten en starters over de vloer die met u  meedenken en met slimme oplossingen komen.

Waarom u een handyman bij Eager People inhuurt:

  • Wij hebben hoogopgeleide medewerkers in dienst;
  • Onze jongens en meiden denken met u mee en komen met slimme oplossingen voor problemen;
  • Bij Eager People werken jonge, enthousiast mensen die graag voor u aan de slag gaan;
  • Onze handyman kan morgen al bij u op de stoep staan.

 

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.