fbpx

Facilitair uitzendbureau Almere

Op zoek naar een facilitair uitzendbureau in Almere waar u medewerkers kunt inhuren voor allerlei facilitaire diensten? Dan bent u bij uitzendbureau Eager People aan het juiste adres. Ons kantoor is in Amsterdam gevestigd, maar wij zetten onze medewerkers regelmatig in voor projecten in Almere.

Neem contact op!

Accountmanagers met een facilitaire achtergrond

Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening en werken met accountmanagers en projectleiders die zelf ook een facilitaire achtergrond hebben. Of het nu om fulltime vacatures van een half jaar gaat of een verhuisopdracht van twee dagen. Wij kunnen u de juiste mensen leveren!

Vacatures bij ons facilitaire uitzendbureau

Luisteren naar mensen

Bij Eager People kunt u op verschillende manieren mensen bij ons inhuren. Eén daarvan is het uitzetten van vacatures bij ons waarvoor wij dan passende kandidaten gaan zoeken. Dat doen we door in onze database op zoek te gaan naar mensen die voldoen aan de eisen die u als werkgever gesteld hebt. Deze mensen nodigen wij dan eerst bij ons uit op gesprek om te kijken naar de beste match.Na hier een selectie in gemaakt te hebben, stellen we de kandidaten aan u voor en kunt u (als u wilt) ze uitnodigen voor een verdere kennismaking of sollicitatiegesprek. Is er een goede match met één van de kandidaten? Dan gaan wij het papierwerk in orde maken, zodat diegenen zo snel mogelijk bij u in Almere aan de slag kan.

Bij wat voor een soort vacatures kunnen wij u helpen?Facilitair uitzendbureau Almere

Stel, uw facilitair coördinator is zwanger en gaat een een half jaar met zwangerschapsverlof. U zoekt iemand die haar plaats tijdelijk in kan nemen. Eager People kan u helpen met het vinden van geschikte zwangerschapsvervanging. Wij bemiddelen naast studenten en starters namelijk ook young profesionals die al een aantal jaar werkervaring hebben. U kunt bij ons vacatures uitzetten voor facilitair managers, coördinators of medewerkers. Daarnaast bemiddelen wij ook huismeesters, receptionistes, administratief medewerkers en office managers. Heeft u een specifieke vacature die u bij ons wilt uitzetten? Neem dan contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.