fbpx

Facilitair professional nodig?

Sta je voor de uitdaging om snel een facilitaire vacature in te vullen, maar heb je hulp nodig bij het snel vinden van die facilitaire professional? Dan zijn wij er voor je! 

Eager People is facilitair recruitmentspecialist en wij verbinden facilitaire professionals aan onze opdrachtgevers. Wij bemiddelen onze kandidaten op elk niveau van de organisatie, zowel op operationeel-, tactisch-, als strategisch niveau. Van huisvestingsadviseurs en facility managers, tot aan facilitaire servicedesk, handymans/huismeester en allround facilitair medewerkers. Met onze persoonlijke en daadkrachtige aanpak, lossen wij jouw uitdaging op. Zodat jij onbezorgd focus kan houden op jouw kernactiviteiten. Wij committeren onszelf om de perfecte match te maken met een kandidaat die past bij de organisatie, het interne team én de bedrijfscultuur. Een medewerker die namelijk de bedrijfscultuur en kernwaarden omarmt is goud waard.

Tijdens onze persoonlijke intakes kijken wij daarom veel verder dan het CV en werkervaring. Wij kijken niet alleen naar functies, rollen en taken, maar juist naar het complete plaatje. Wie ben je, wat heb je meegemaakt, welke talenten heb je in huis en hoe kan je daar jezelf en anderen mee verder helpen? Door deze persoonlijke gesprekken komen we er achter wat iemand écht kan toevoegen aan de organisatie.

Vraag vrijblijvend direct een offerte op

Interim expert facilitair of huisvesting nodig?

Wij hebben een groot en krachtig netwerk van interim professionals op het gebied van facility management en huisvesting. Deze professionals zijn lid van onze Kopgroep Facilitair en helpen jou met tijdelijke opdrachten op tactisch- en strategisch niveau. Deze facilitair managers, huisvestingsadviseurs, contractmanagers of teamleider facilitair kunnen je snel helpen. Dankzij de kracht van dit netwerk kunnen we onze opdrachtgevers snel van dienst zijn met interim oplossingen voor facilitaire posities of opdrachten.

Werving & Selectie van facilitair professionals.

Wilt u een facilitaire professional niet tijdelijk inhuren, maar direct in dienst nemen? Geen probleem! Wij bieden onze recruitmentpower ook aan op basis van werving & selectie. Daadkrachtig en professionaliteit kenmerken onze recuitmentskills. Vanwege ons uitgebreide netwerk zijn wij snel in staat om succesvol de facilitaire vacature in te vullen. Wij matchen facilitaire professionals van alle ervaringsniveaus met de vacature die past bij hen. Onze recruiters beschikken over kennis en ervaring op het gebied van facility management. Daarnaast hebben zij een ongekende interesse in mensen om zo de juiste match te maken. Wij bieden onze recruitment aan op basis van ‘no cure, no pay’ en werken tegen een éénmalige fee.

   

Tijdelijk een huismeester of facilitair manager inhuren (uitzenden)

Ben je opzoek naar een facilitaire professional en wil je tijdelijk een huismeester inhuren. Ook dat is mogelijk via uitzenden met optie tot overname, ook wel deta-vast genoemd. Vooraf worden de tarieven en contractvormen besproken, zodat de kandidaat exact weet waar hij of zij aan toe is. Ben je zo enthousiast over de medewerker en wil je die persoon overnemen? Hartstikke tof voor de medewerker én voor ons een bevestiging dat we een uitstekende match hebben gemaakt!

Wij selecteren de kandidaten op gedrevenheid, werkhouding en opgedane levenservaring. Wij maken écht persoonlijk contact met kandidaten door veel aandacht te besteden aan onze intakegesprekken. Ons ultieme doel is om de perfecte match te maken met een kandidaat die perfect in de bedrijfscultuur past en daardoor helemaal op zijn of haar plek zit!

Vraag vrijblijvend direct een offerte op

Dus ben jij op zoek naar een facility manager, facilitair coördinator, huisvestingsadviseur of een huismeester/handyman? Neem dan contact met ons op want wij kunnen én willen je graag helpen!

Groeiprogramma
Alle medewerkers die via Eager People ingezet worden bieden wij een groeiprogramma aan. Samen met onze groeicoach gaan de mensen periodiek en structureel aan de slag voor hun professionele- en persoonlijke groei. Want wij geloven en stimuleren groei van mensen.

Dus ben jij HR-manager en wil jij graag de mensen in jouw organisatie laten ontwikkelen en groeien. Neem dan contact op!

Facilitair

 • facility manager
 • facilitair adviseur
 • facilitair coördinator
 • site manager
 • projectleider
 • contractmanager
 • officemanager
 • verhuiscoördinator
 • technisch facilitair manager
 • huisvestingsadviseur
 • vastgoedadviseur
 • facilitair medewerker
 • servicedesk medewerker
 • huismeester / handyman
 • postkamermedewerker
Hospitality

 • receptionist(e)
 • hospitality medewerker
 • facility host

Benieuwd wat Eager People voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.