fbpx

Facilitair medewerker inhuren Utrecht

Een facilitair medewerker inhuren in Utrecht? Dat doet u natuurlijk bij facilitair uitzendbureau Eager People. U zoekt een facilitair medewerker die met u meedenkt en goed zelfstandig kan werken? Onze mensen hebben een facilitaire achtergrond en zijn ‘eager’ om voor u aan het werk te gaan. Meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met één van onze recruiters!

Even bellen

Waarom u facilitair medewerkers bij ons inhuurt:

Facilitair medewerker inhuren Utrecht

Eager People is gespecialiseerd in het bemiddelen van facilitair personeel. Onze medewerkers kennen de facilitaire markt door en door en weten dus waar ze op moeten letten bij het selecteren van facilitair medewerkers. Daarnaast besteden wij ook veel tijd aan het vinden van kandidaten die ook goed in uw organisatie passen. Een goed cv is natuurlijk mooi, maar wij vinden het belangrijker dat het goed tussen u en de kandidaat klikt. Wij nemen de tijd om onze mensen goed te leren kennen, zodat we goed weten waar ze het beste passen.

Hoe gaan wij te werk?

Receptioniste inhuren UtrechtU zoekt een facilitair medewerker voor uw bedrijf in Utrecht en zet deze vraag bij ons uit. Wij maken een vacature voor de betreffende functie en zetten deze uit via onze kanalen. We verzamelen de sollicitaties en maken een selectie. Vervolgens gaan we in gesprek met de kandidaten en kijken dan vooral naar wie het beste met u matcht. De best passende kandidaten stellen we  aan u voor. Wanneer u één of meerdere mensen geschikt vindt, kunt u ze uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Zit daar dan perfecte kandidaat ertussen? Dan maken wij het papierwerk in orde zodat deze persoon zo snel mogelijk bij u aan de slag kan.

Facilitair medewerker voor bedrijf in Utrecht

Eager People is een facilitair uitzendbureau dat landelijk opereert. Wij zitten gevestigd in Utrecht. Onze kandidaten zitten echter door heel Nederland verspreid. Dus ook wanneer u op zoek bent naar facilitair medewerkers in Rotterdam, Arnhem of Den Haag kunnen wij u van dienst zijn!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.