fbpx

Facilitair medewerker inhuren Amsterdam

Zoekt u een facilitair medewerker in Amsterdam? Bij Eager People hebben wij kandidaten in heel Nederland. Een facilitair medewerker inhuren kunt u dus doen bij ons uitzendbureau in Utrecht. Eager People is een facilitair uitzendbureau met een grote database gevuld met hoogopgeleide studenten, starters en young professionals. Veel van de kandidaten in dit bestand, hebben een facilitaire opleiding gevolgd of hebben een facilitaire achtergrond.

Samenwerken?

Waarom een facilitair medewerker van Eager People?

Facilitair medewerker inhuren Amsterdam

Er zijn honderden uitzendbureaus in Nederland die facilitair medewerkers leveren. Waarom zou u dan personeel inhuren bij Eager People? Eager People is een uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van facilitair personeel. Wij zijn als sinds 2008 werkzaam is de facilitaire sector, toen nog onder de naam Eager People. Onze recruiters hebben een facilitaire achtergrond en/of hebben bij andere grote facilitair dienstverleners gewerkt en weten dus waar ze op moeten letten bij het recruiteren en aannemen van personeel.

 

Facilitair medewerkers van Eager People willen graag en denken met u mee

Ons facilitair uitzendbureau heet niet voor niks Eager People. Wij werken met ijverige mensen die enthousiast zijn en graag willen. Het zijn hoogopgeleide studenten, starters en (young) professionals die met u meedenken en met slimme oplossingen komen voor problemen. Of u nu een starter zoekt die u nog veel kunt leren of juist een facility professional met al enige jaren werkervaring.  U bent u bij Eager People aan het juiste adres.

Hoe gaan wij te werk?

Luisteren naar mensen

Stel, u bent op zoek naar een facilitair medewerker voor uw bedrijf in Amsterdam en u zet deze vraag bij ons uit. Wat gaan wij dan doen? Wij zetten de vacature uit via onze kanalen en ons netwerk en gaan in onze database op zoek naar geschikte mensen. Wij maken vervolgens een selectie in deze kandidaten en nodigen ze bij ons uit op gesprek om te kijken of ze bij uw organisatie passen. Zijn er één of meerdere matches? Dan stellen wij deze kandidaten aan u voor. Vindt u ook dat de kandidaten goed aansluiten op het profiel? Dan nodigt u ze uit voor een sollicitatiegesprek. Bent u enthousiast? Dan maken wij al het papierwerk in orde om ervoor te zorgen dat deze persoon zo snel mogelijk bij u aan de slag kan.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.