fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kopgroep Facilitair bijeenkomst 12 november 2020

november 12 – 3:00 pm - 8:00 pm

Een nieuwe inspiratie workshop

Voor deze editie van de Kopgroep is nog geen onderwerp bepaald, maar we gaan elkaar ontmoeten op een toffe locatie. Hier zullen we een workshop faciliteren. Na afloop van de workshop gaat de tap open en biedt Eager People als gastheer, een netwerkborrel met snacks aan. Hier kun je naar hartenlust met elkaar in gesprek. Je treft er andere FM-ers die zichzelf en hun netwerk willen laten groeien. Uiteraard zijn zowel workshop als borrel op 1,5 m afstand en conform de eisen van het RIVM.

Hoe meld ik mij aan?

Wil je dit event niet missen? Je kunt er op twee manieren bij zijn: gewoon live, maar ook op afstand. Boek jouw ticket om live aanwezig te zijn, of vraag een Zoom-Link bij ons aan om van afstand mee te kunnen kijken. Kun je niet bij de workshop, maar wel bij de borrel zijn? Geen probleem! Meld je wel even aan.

Meer over de Kopgroep Facilitair 

Wil jij groeien als professional en lijkt het je leuk om vaker met gelijkgestemde vakgenoten te sparren? De Kopgroep Facilitair is een krachtig netwerk van FM-professionals die elkaar verder helpen. Zowel interimmers als professionals in loondienst zijn welkom. Meer informatie vind je hier.

Gegevens

Datum:
november 12
Tijd:
3:00 pm - 8:00 pm

Organisator

Gerhard te Velde
Telefoon:
0302011762
E-mail:
gerhard.te.velde@eagerpeople.nl
Website:
www.eagerpeople.nl
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.