fbpx

Bijverdienen tijdens je tussenjaar bij Eager People

Bij Eager People hebben we veel jongeren in dienst die een tussenjaar doen. Even rust van school of studie, de focus op werk en tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoeten tijdens een mooie reis klinkt voor velen erg interessant. Eager People helpt je dan ook graag bij het zoeken van een leuke baan voor tussendoor.

Kiezen voor een tussenjaar

Kiezen voor een tussenjaar is een grote beslissing. Misschien wil je gewoon nog even wachten met studeren of heb je behoefte aan een jaartje zonder studie. Wat je reden ook is, er is genoeg om over na te denken. Zo is het goed mogelijk dat je zorgen hebt over de financiering van een mooie reis of. In dat geval is het fijn om dan te weten dat je altijd ergens terecht kan voor werk en zelfs een goede spaarrekening op kan bouwen. Mocht je dan kiezen voor een tussenjaar kan je in ieder geval rekenen op een extra spaarcentje.

 

Schrijf je in voor de leukse jobs!

 

De motivatie voor een tussenjaar

Wat in ieder geval een sterke motivatie voor veel tussenjaarders lijkt te zijn is de mogelijkheid om, naast bijvoorbeeld een studie, op een andere manier in jezelf te investeren. Een grote reis/backpacken, vrijwilligerswerk of een nieuwe taal leren zijn veelvoorkomende keuzes. Daarnaast is het opbouwen van een stevige spaarrekening zeker een motivatie voor velen. Wat je ook kiest, er zitten altijd voordelen aan een jaar investeren in jezelf. Tijdens de avonturen die je gedurende je tussenjaar geheid meemaakt leer je namelijk niet alleen meer over de wereld, maar ook jezelf. Daarom is een tussenjaar ook een goede persoonlijke investering. Hieronder een korte opsomming waarom.

  1. Meer doorzettingsvermogen; of het nou een lange reis wordt of een leuke baan, voor beiden zul je soms even door het stof moeten. Hierdoor leer je al gauw om te gaan met tegenslagen en ontwikkel je meer doorzettingsvermogen.
  2. Meer zelfvertrouwen; door het overwinnen van tegenslagen zal jij, als tussenjaarder, meer zelfvertrouwen krijgen. Aan het eind van het jaar weet jij veel beter wat je wel en niet wilt, maar ook kunt. Zo komt het regelmatig voor dat jongeren na een tussenjaar veel beter weten wat ze willen studeren of dat ze juist gelijk willen beginnen met werk.
  3. Zelfstandiger; een logisch gevolg hiervan is dat je veel meer zelfstandigheid zal ervaren. Mocht je nu dus nog twijfelen over welke studie te volgen, zal dat na een tussenjaar stukken duidelijker zijn.

Sparen voor die ene reis

Een tussenjaar heeft dus veel persoonlijke voordelen en geeft de mogelijkheid de wereld te ontdekken. Maar reizen en persoonlijke investeringen kosten ook veel geld. Daarom is het belangrijk een baan te hebben waar je lekker verdient, maar tegelijkertijd flexibel aan de slag kan en het ook leuk hebt! Daarom biedt Eager People tussenjaarders vele opties om meerdere baantjes te hebben en te werken wanneer jij dat wilt. Naast de geweldige collega’s en het goede salaris krijg jij zo ook genoeg tijd om te reizen en een mooie spaarrekening op te bouwen, klinkt goed toch?

 

Schrijf je direct in

 

Een bijbaan van Eager People

Kijk hier direct naar alle vacatures voor tussenjaarders of schrijf je online in en wij nemen contact met jou op!

Voor meer tips kan je tevens altijd terecht op de website voor Nederlandse tussenjaarders.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.