Meedenkende huismeesters op IJburg College 2

  • |Klant: IJburg College
  • |Categorie: Uitzenden

Thomas en Nico kunnen goed met elkaar opschieten, dat zie je meteen. Ze hebben elkaar twee maanden niet gezien, maar beginnen meteen weer grapjes te maken zodra ze elkaar zien. Maandenlang heeft Thomas, huismeester bij Eager People, geholpen bij de verhuizing van het IJburg College 2. De school moest van een tijdelijke locatie naar een gloednieuwe vestiging worden verhuisd. Hiervoor werd de hulp van Eager People ingeschakeld.

Waarom Eager People?

Nico Moen is al sinds de opening, in 2006, schoolleider bedrijfsvoering en communicatie op het IJburg College. "Ik liep al heel lang met het idee rond om Eager People op het IJburg College in te zetten voor toezichthouder- en conciërgediensten. Tijdens een gesprek met Gerhard (red. eigenaar Eager People) kwam de verhuizing van het IJburg College 2 ter sprake." De studenten konden helpen met het voorbereidende werk, het leeghalen van de tijdelijke locatie en het inrichten van het nieuwe gebouw. "Ik heb voor Eager People gekozen, omdat hun kernwaarden, aandacht en eerlijk, mij erg aanspraken."

Thomas: "We begonnen in november op de tijdelijke locatie met het voorbereidende werk: tv's van de muur halen en keukenspullen inpakken. Daarna hebben we Aad de Wit Verhuizingen (red. onderdeel van Mondial Movers) geholpen met het verhuizen zelf. We hebben de oude locatie leeggehaald en schoongemaakt en op de nieuwe locatie spullen weer in elkaar gezet en geholpen alle ruimtes in te richten."

Flexibele verhuizers"Ik denk dat ik het IJburg College wel de leukste opdracht vind die ik heb gedaan."

Thomas is sinds november 2016 in dienst bij Eager People en wordt veel voor klusopdrachten en verhuizingen ingezet. “Ik denk dat ik het IJburg College wel de leukste opdracht vind die ik heb gedaan. Het is leuk om aan een langer lopend project te werken. Je weet namelijk beter wat je iedere dag te wachten staat en je leert mensen ook goed kennen. Je voelt je echt onderdeel van het team."

De samenwerking

Nico: "Ik vond de samenwerking met Eager People en de studenten heel fijn. Eager People is heel flexibel. Het ene moment denk je niemand nodig te hebben en twee uur later bedenk je je dat je toch een paar jongens voor de volgende dag wilt hebben. Dat kan dan gewoon. Het kwam ook weleens voor dat ik toch meer, of minder mensen nodig had dan in eerste instantie gedacht. Ook dat was nooit een probleem. De samenwerking met de studenten ging ook heel goed. Het zijn gewoon jongens die lekker meedenken en met slimme oplossingen voor problemen komen. We missen ze hier wel hoor"

Ook slimme, meedenken inhuren? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op!

Vraag offerte op!

“Het zijn gewoon jongens die lekker meedenken en met slimme oplossingen voor problemen komen. We missen ze hier wel hoor.”

Bedrijfsgegevens

Meer klanten over Eager People

Floorwalkers helpen bij de ontvangst van 6.000 ambtenaren

Floorwalkers helpen bij de ontvangst van 6.000 ambtenaren

In de zomer van 2017 heeft Eager People meegewerkt aan een heel tof en interessant project van PoortCentraal. 20 floorwalkers hebben aan de[...]

Facilitaire ondersteuning in de ouderenzorg

Facilitaire ondersteuning in de ouderenzorg

Dat oud en jong goed samengaan bewijst de jarenlange samenwerking tussen het Bartholomeus Gasthuis en Eager People.Het Bartholomeus Gasthuis is[...]

Bekabeling op orde brengen in dialysecentrum Dianet

Bekabeling op orde brengen in dialysecentrum Dianet

Toen een collega over een snoer struikelde, wist dialysecentrum Dianet dat het tijd was voor cable management. Eager People werkte in snel tempo[...]