fbpx

Het verhaal over de flexheld die regisseur facilitaire zaken werd - Tim Schutte

Tim Schutte was jarenlang flexheld bij Eager People. Hij maakte klanten blij met zijn handige handen, zijn flexibiliteit, gortdroge humor en werkethos. Maar Tim wilde meer. Veel meer. En dus stelde Tim zich een doel. Hij wilde een vaste baan in het facilitaire werkveld en zich verder ontwikkelen. Toen greep Tim een geweldige kans aan. Lees het verhaal en wees geïnspireerd om ook jouw kansen te pakken!

Wie is Tim?
Ik ben Tim Schutte en woon samen met mijn vriendin in het prachtige Utrecht. Sinds 1 juli 2019 ben ik in dienst getreden bij de Gemeente Vijfheerenlanden als regisseur facilitaire zaken. En daar ben ik behoorlijk trots op! 

Je was flexheld bij ons, maar wat heb je allemaal gedaan?
Ik heb in totaal vijf jaar voor Eager People gewerkt, waarbij ik begonnen ben in de facilitaire flexpool. In de facilitaire flexpool heb ik veel operationeel facilitair werk verricht. Dat vond ik ontzettend tof en leerzaam! Ik heb veel verhuisopdrachten uitgevoerd en trad daarbij vaak als voorman op. De schakel tussen klant en uitvoering lag mij erg goed. Daarnaast heb ik bij diverse zorginstellingen in Utrecht handyman diensten verricht. Zo kon ik mijn handige handen ook laten spreken. 

Ook het werken met gelijkgestemde collega’s was erg leuk. De onderlinge band was erg sterk en vertrouwd en dat maakte het samenwerken altijd heel fijn! Daarnaast kreeg heb ik bij heel veel bedrijven een kijkje kregen in de facilitaire keuken. 

Doordat mijn privésituatie veranderende kreeg ik meer behoefte aan een vaste opdracht. Ik wilde mezelf blijven ontwikkelen en zocht een vaste opdracht in het facilitaire werkveld. In een persoonlijk gesprek op kantoor gaf ik mijn wensen aan en kort daarna werd ik gebeld voor een opdracht bij de Gemeente Vijfheerenlanden. Een paar dagen later ging ik op gesprek en was er meteen een goede klik met de opdrachtgever. Ik zag mijn kans en ging er vol voor en een week later ben ik gestart! 

 

Hoe is jouw ontwikkeling bij de Gemeente Vijfheerenlanden verlopen? 

Ik ben begonnen als allround facilitair medewerker. De werkzaamheden waren zeer divers en paste goed bij mijn werkervaring. Ik hou van aanpakken en met mijn daadkracht kan ik binnen de overheidscultuur ook het verschil maken. Het is niet altijd makkelijk geweest en moest ook wennen aan de cultuur. Ook kende ik wat tegenslagen, maar bleef gemotiveerd en keek regelmatig in de spiegel. Ik daagde mezelf continu uit en hield reflectiegesprekken met een coach wat door Eager People gefaciliteerd werd. Ik ging anders naar mijzelf kijken en pakte de ontwikkelpunten aan. 

Gedurende het jaar heb ik de kansen aangegrepen om mijzelf binnen de gemeente verder te ontwikkelen. Ik nam bewust meer taken en verantwoordelijkheden op mij en dat viel binnen de gemeente ook op. Tijdens een evaluatiegesprek gaven ze aan mij een contract aan te willen bieden. Daar was ik natuurlijk hartstikke blij mee! En trots. Na een goed gesprek tussen de Gemeente Vijfheerenlanden en Eager People ben ik 1 juli in dienst getreden als regisseur facilitaire zaken. Voor mij een fantastische nieuwe uitdaging, waarin ik al mijn skills en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Mijn uiteindelijke doel is door te groeien naar facilitair manager. 

Je komt nog regelmatig bij ons op kantoor. Why is that?
Ruim vijf jaar is Eager People mijn tweede thuis geweest en heb ik me altijd welkom en gewaardeerd gevoeld. De onderlinge sfeer, communicatie en persoonlijke aandacht die gegeven wordt aan de medewerkers is echt bijzonder. Ik heb heel veel opdrachten uitgevoerd, heb in heel Nederland gewerkt en daardoor een keiharde werkethos aangeleerd. Mijn voormalig collega’s in de flexpool zijn door de jaren heen ook vrienden geworden. We waren een hecht team van dames en heren, waarin het altijd ontzettend gezellig was. Nu nog steeds heb ik leuk contact. 

Daarnaast heeft Eager People voor een enorme boost in mijn carrière gezorgd, waardoor ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak meer mogelijkheden heb. Zonder Eager People, de collega’s en de aangereikte mogelijkheden was dit niet gelukt! Daardoor ben ik hen enorm dankbaar.

“Bij Eager People voel ik mij altijd vertrouwd thuis.”

Meer klanten over Eager People

Koffie on the job – Linda Konijnenberg (facilitair contract coördinator)

Koffie on the job – Linda Konijnenberg (facilitair contract coördinator)

Linda Konijnenberg wordt namens Eager People gedetacheerd bij NUOVO, een grote scholengroep voor Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. Linda[...]

Koffie on the job – Marjanne Wilschut (Servicecenter Poonawalla Sciencepark)

Koffie on the job – Marjanne Wilschut (Servicecenter Poonawalla Sciencepark)

Marjanne werkt namens Eager People op het Poonawalla Science Park in Bilthoven. Het terrein waar o.a. ook het RIVM is gevestigd. Marjanne werkt[...]

Koffie on the job – interimmer Robin Avis (ZZP-Steunpilaar)

Koffie on the job – interimmer Robin Avis (ZZP-Steunpilaar)

Robin Avis voert namens Eager People een facilitaire interim opdracht uit bij een grote woningcorporatie. Robin moet voor een renovatieproject de[...]

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.